Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyibe került az esküvői fotós?
30 000 Ft.
Készülődés, a két szertartás, és maradt egy kicsit a buliba is.
500 gyönyörűen kidolgozott képet kaptunk tőle, plusz ajándékba mindegyiket, nyers változatban.
Nem hivatalos fotós volt, nem ez a fő munkája, csak mellékesként foglalkozik ezzel. Viszont sokkal igényesebb volt a munkájára, mint barátnőmék fotósa, aki 180-at kért el, de végig nyávogott, hogy ilyen körülmények között nem tud dolgozni, el is késett a polgáriról, és a szertartások után rohant is a következő helyszínre.
Külso helyszínen beállított képek készítése. Készülodés, kikérok, búcsúztatók, házasságkötési ceremóniák
(egyházi, polgári), vacsora és lakodalom, menyecsketánc megörökítése. A ceremóniák után csoportképek
készítése. Összesen kb. 800-900 db fénykép készítése, melyek DVD lemezen kerülnek átadásra egyedi
tervezésu borítóval ellátott tokban, egyedi tervezésu DVD lemez felület borítással. Az összes fotó digitális
korrekció után, a kiválasztott beállított képek digitális retusálást követoen kerülnek átadásra. Internetes
fotógaléria az összes képbol 3 hetes elérhetoséggel. A csomag kb. 16 óra fotós rendelkezésre állást biztosít a
helyszínen, akár már a reggeli óráktól kezdve. A csomag 3 garnitúra DVD-t tartalmaz.
A csomag ára: 69.000 HUF
de 800-900 képnél is többet csinál ha szükséges...:)
A szertartás fotózása,videózása,DVD,az összes kép CD-n retusálva,és 20 db papírkép 10ezer.
A lagzin pedig amatőr,de nagyon ügyes családtagok(fotó,videó),és remekül sikerültek.
Nekem ugyan jövőre lesz az esküvőm, de kértem vagy 20 árajánlatot. Én úgy kértem, hogy mindenre (tehát készülődéstől a lagzin át mindenre), ami fennakadt a rostán, ár-érték arányt figyelembe véve :
- 100.000 Ft + útiköltség kb 700-800 kép [link]
- 135.000 Ft összes kép (800-1200 db) nagy felbontásban, dvd-n, retusálva, 4 példányban(színes, fekete-fehér, sépia, email barát kis méret) azaz összesen 3200-4800 db, 200 db 10x15 színes nyomtatott fotó, 50x50cm müvészvászonra nyomtatott fotó
www.kristinaweiss.com
- 60.000 Ft (profi fotós, de nem esküvői)
- 95.000 Ft kb. 800-1000 kép
www.foto72.com
- 90.000 Ft kb. 500 kép
Remélem segítettem!
10:42-es vagyok
Természetesen voltak olcsóbbak is (30.000-300.000-ig jöttek), de olyan minőségűek, hogy ennyi erővel a nagymamámat is oda rakhattam volna, egy jobb géppel a kezében, ő is tudott volna olyan képeket csinálni.
Ahogy egy előttem szóló is írta, mindenképpen nézz referenciákat, esetleg véleményeket, nagyon számít, és tényleg nem a gépet fizeted meg, hanem a fotós szakértelmét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!