Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyibe került az esküvői fotós?
Tudom hogy nem tartozik szervesen ide.
DE nem tudom város-vagy vidék ahol éltek nagy divat most a gabonatáblában napraforgóban fotózni jól is néz ki nem tagadom.
csakhogy nálunk a 2nap múlva aratott búzát olyan szinten taposták le hogy az nem emberi.
annak annyi
kedves leendő arák,inkább szóljon aki ilyet akar önkormányzatnál megmondják kié. meg lehet oldani úgy is hogy mindenkinek jó legyen.
kérném azt a válaszolót / válaszolókat, akik fótós-gyakornokokat tudnak, írják meg nekem, kik azok, hol lehet referenciákat találni tőlük! valamint a pécsi és kaposvári fotós is érdekelne!
köszönöm!
kérdezőnek:
nekem egy ismerős 50et mondott előtte este pár alkonyatos kép, aznap délelőtt fotózás, aztán a ceremóniák, majd utána pár csoportkép. Megkapjuk az összes nyers képet, ki is retusálja őket valamint egy kb. 50 képből álló fotókönyvet.
Szerintem ez is elég jó ár, de azért kíváncsi lennék a Ti ötleteitekre is:)
amúgy a srác esküvőt még nem fotózott, de nagyon szép képeket csinál emberekről és tájról is, maximálisan megbízom benne:)
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:42
köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy felajánlottad, szívesen megnézném a képeket, hátha :) ezt még azért megbeszélném a párommal és a fotóssal is :) viszont privit nem tudok írni, ha jól látom, vagy csak én vagyok béna, de nálad nem látom a privát lehetőséget:)
aranyosak vagytok, hogy ennyien válaszoltok, mindenkinek ment a zöld pacsi:)
én írtam elsőnek szintén fotós végzettségű ismerősöm miatt, ha érdekel valakit, írjon privit, vannak ref.képei, esküvőt nem fotózott még, ezért ajánlom egy profi mellé
Bp. és közelében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!