Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvői lakodalmas menüsorotok/fő? Elsősorban alap menükre gondolok, nem olyan puccosra! Várost is írjatok, de nem muszáj!
Ha minden igaz,akkor 10.800Ft/fő lesz,Tatán egy hónap múlva.
Ebben kb 5-6 féle sült, többféle köret, éjfélkor töltött káposzta, marhapöri+maradék sültek, valamint korlátlan italfogyasztás.
Annyira talán nem alap menü meg ár,viszont sokat dob rajta a korlátlan italfogyasztás...(ami azért általában elég jelentős "plusz" költség)
Ja és étteremben lesz.
Szia!
Igaz nem a sajátom de egy jó barátomét én szerveztem. (Már mint az esküvői vacsorát. Ez volt az én ajándékom feléjük, mert így nem pénzt kaptak, de még is anyagilag nagy segítség volt )
Budapesten, egy jó nevű étteremben. (Nevet direkt nem írok, ha érdekel e-mailbe kérd)
17 000 Ft / fő volt ez a ár 80 vendégnél, volt ez az ár. (Némi kedvezménnyel, mert ismerem az éterem tulajdonosát)
Ebben, benne volt:
Minden vendég 3 féle levesből, főételből és deszertből választhatót. Plusz svédasztalon különbőző sültek rizsával és krumplival. (Folyamatosan frissitve, friss ételekkel) Ezzen felül korlátlan ital fogyasztás volt benne. Valamint 2 teremnek a bérlése, az egyik terem beszélgetös ücsörgös kiallakítással a másik teremben pedig lehetett táncolni, a vacsorához halk komoly zene. Útána pedig mulatos a 'hagyományok' miatt később pedig rock zene a pár miatt. :)
Szerintem ez az ár egy átlagos ár én nem gondolom, hogy sok lett volna érte tökéletes szervezésért finom ételekért és kedveségért cserébbe. Persze ha sokkal kisebb a költségvetés akkor szerintem 2-3-4e ft ből meguszható akkár ilyen all you can eat tipusú étteremekben is ahol pár ezer ft ért anyit eszik iszik mindenki amenyit akkar.
Egy ismerősöméknek 20.000 körül volt fejenként kb. 120-130 fővel.
Budapest, Petneházy csárda.
A miénk olyan régen volt, már nem is emlékszem... :D
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!