Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvői videózás?
Csak a templomi szertartást kértük, és utána még fél órát (csokordobás, koccintás). Egy fix és egy kézi kamerával dolgozott, és dvd-n kaptuk meg a kész, vágott anyagot. 15.000 Ft-ot kért érte.
A lagziban barát videózott.
Tavalyi, budapesti, szeptemberi esküvő:
Videó: 80.000,-Ft
Tartalmazott: 5 db összevágott filmet, a teljes esküvőről. Velünk volt délután 13:30-tól hajnali 2-ig.
A DVD-n van egy 5 perces klipp is a teljes összevágott anyag mellett. 1 kézikamerával dolgozott.
Nekünk baráti áron csinálták, mert jó ismerős volt az illető, és így 35 ezer volt. Ez 3 dvd volt. Az elejétől, kb. hajnal 2ig. Szépen megvágta, zene alá meg minden. 2 kamerás volt.
De itt kis városban kb. 50 körül szoktak kérni.
nekem apukám videózik :-) persze, az esküvőn nem ő, hanem egy másik családtag videózott.
úgy tudom 50eFt egy sima, esküvői szertartást fölvenni pl. délután. ha lagzit is vesz, tehát mondjuk du.3tól éjjel 1-2ig, akkor 100e körül van. ekkor szokott klippet is készíteni, zenére összevágni a legszebb pillanatokat, +3dvd példány.
Cégünknél az esküvői videó szolgáltatás több részből áll, mivel mindenkinek más az igénye. A kikéréstől egészen hajnalig kérheted, hogy a videós rögzítse az eseményeket. A legmegszokottabb a kikérés, a polgári, illetve a templomi szertartás megörökítése, valamint a lakodalom videózása a menyecske táncig. Ennek a költsége nagyságrendileg 120-150e ft között mozog attól függően, hogy hova kell menni. Sokan kérdezik, hogy mi kerül ennyibe? Ilyenkor el szoktam mondani, hogy a több éves szakmai tapasztalat, a technika, hogy mind a kép, mind pedig a hang tökéletes legyen, illetve az a biztonság, hogy ha bármelyik eszközünk tönkre megy az esküvő alatt, akkor a kocsiban ott van egy másik, amit hadra tudunk fogni.
Bővebb információért keressetek bennünket bizalommal: www.mmediasystem.hu
További témába vágó szolgáltatásaink: esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése.
80-100e között nagyon jó szolgáltatást lehet kapni (5-6 éves tapasztattal rendelkező szakember), de maga a videózás 40e+költségekért is mehet, mivel a vágás és az utómunkák jóval több idő a videós szakembernek.
Sok boldogságot, és még inkább átgondolt párkapcsolat építést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!