Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt fotós az esküvőtökön? Mennyibe került? Mi az az ár ami még elfogadható?
Ha azt szeretnéd, hogy végig fotózzon, ne lepődj meg, 100-es nagyságrend is lehet.
Ha csak beállított képeket kértek, az is 30-40-50 körül.
Nekem a fotós fontos volt. Az árnál sokkal fontosabb volt, hogy milyenek a referenciái.
Nekünk nem volt élőzene, nem volt bérelt kocsi, drága ruha stb., de fotós igen. Nem bántuk meg, hiszen ez lesz ott emléknek, mikor pár év múlva visszanézzük a képeket.
De igen, sajnos drága.
[link] pl akinek ilyen weboldala van, az nem fog gagyizni.
A fotós nagyon fontos! Jó évekkel később megnézni a felvételeket.
Nekünk ő volt a fotósunk, videós is. Nagyon meg voltam vele elégedve, nagyon jó minőségű és ötletes képeket csinált, 1 hét múlva már meg is kaptuk a kész képeket :)
Árak is vannak fent, szerintem reális.
Viszont jól vigyázz: van egy-két fotós, aki nagyon nagyra tartja magát, hivatkozva a minőségre, pedig nem csinál mást, csak van egy komolyabb gépe és megnyomja a gombot. Ötlet meg semmi. Nah ismerek ilyen fotóst, ő pl. 150e-nél kezdi a fotózást...pedig nem jobb, mint más..sőt..
Mi sem szórtuk a pénzt, de a fotósra nem sajnáltuk, és referenciák alapják, profit kértünk fel. Nagyon sokat számít. Ha az "unokatesó" ingyen elrontja, pótolhatatlan veszteség.
Soha nem készültek még olyan jó fotók rólam, mint akkor. Pontosabban: soha nem készültek még rólam jó fotók, az esküvői képeken meglepődtem, mennyire szép vagyok. :)
Én őt ajánlom, nagyon szépen dolgozott nálunk, és nem volt drága. Az idei árait nem tudom, de ár-érték arányban a legjobbak között van.
Ez a Katona Tamás csodaszép fotókat csinál:-) Az ára is nagyon durva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!