Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt fotós az esküvőtökön? Mennyibe került? Mi az az ár ami még elfogadható?
Hát én nem tudom milyen drága fotósok ezek..
Nekünk 3 éve volt a lagzink, és a templomba, házasságkötő terembe, meg szabadtéri fotózáson volt ott a fotós, és
30 ezret kért, ráadásul a képeket kiírta CD-re, és onnan is tudtunk plusszba előhívni képeket.
Nagyon jó képek lettek.
Ha ajánlani lehet, akkor Deutsch Richárd. Egy barátnőm esküvőjét fotózta, mindenki odáig volt a stílusától, főleg attól, ahogyan az egészhez hozzáállt.
Ez az oldalán is látszik:
130-150 nem sok, ott kezdődnek a "profik", így, ha jó a fotós, akitől ajánlatot kértél, szerintem megfontolandó.
Huhh, hát itt azért vannak árak rendesen.
Egy fórumon egyébként olvastam arról, hogy Katona Tamás 500e Ft-ot!!! kért egy teljes esküvő fotózásáért, és úgy elcseszte, hogy a menyasszony sírógörcsöt kapott. :(
Egyébként én is őt tudnám ajánlani:
Ő még csak 130e Ft-ot sem kér, hanem durván a felét, nagyon ügyes, és profi felszerelése van. Szerintem nem mindegy...
Ja, és a facebook oldalán van egy nyereményjáték, ahol e-session fotózást lehet nyerni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!