Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen problémák merültek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen problémák merültek fel az esküvőtökön? (bármi)

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 18:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár én csak résztvevő voltam, unokatesóm esküvője volt. Infarktust kapott a lakodalom alatt az egyik idős meghívott, nem rokon, én személy szerint nem ismertem. Jött érte a mentő, és a családja természetesen távozott. A lakodalom folytatódott, de a hangulat megtört.. (a bácsi jól lett később)
2011. júl. 7. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Megcsúszott kicsit a menyasszony fényképezéshez való készülődése.

2. A fényképésznek persze szóltunk, végül mi vártunk rá, és nem is voltunk vele megelégedve. Annak a csodálatos napnak a legrosszabb része volt.

3. Az étteremben teljesen meg kellett változtatni az ülésrendet. Mert kiderült, hogy úgy nem fér el az asztal, ahogyan elterveztük.

Végül minden jól alakult, és a parkos fényképészkedést leszámítva minden tökéletes volt.

2011. júl. 7. 19:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Megszólalt egy rokon telefonja a templomban. 2x :D
2011. júl. 7. 19:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron volt az esküvő és szabadtéren volt a ceremónia. Pont arra a napra köszöntött be a hűvös, esős idő és mindenki szét volt fagyva. Ráadásul a hangosítás is bemondta az unalmast így az első sorokon kívül senki nem hallott az egészből semmit. Amúgy a többi része jól sikerült.:)
2011. júl. 7. 19:10
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

1. egy rokonom esküvőjén az ara elnevette magát a pap előtt, amikor az kérdezett tőle valamit. A résztvevők arcáról úgy olvastam le, hogy nem tetszett nekik az ara nevetése, mert illetlenségnek tartották. feleségül. Sőt, nagyon-nagyon szomorúak voltak. A másik probléma meg az volt, hogy anyum telefonja megcsörrent a templomban. A tesómmal együtt egy cseppet sem találtunk viccesnek, míg ő kínjában nevetett. Odakint meg is mondtunk neki, hogy "Hányszor kértelek szépen, hogy kapcsold ki azt a telefont?"

2. Egy másik rokonom esküvőjén egyedül éreztem magam, mert a tesóm nem jött el, mert rengeteget kellett tanulnia a közelgő vizsga miatt. Emellett, hagyomány szerint, amikor az ara hátradobja a csokrot, a lányoknak el kell kapniuk. Engem meg noszogattak, hogy menjek én is közéjük elkapni a csokrot, de én nem akartam, mert gyűlöltem ezt. Végül megmakacsoltam magam és valaki más kapta el a csokrot. Győztem! :)

2011. júl. 7. 19:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

ÚÚÚRISTEN! véletlenül beleírtam ezt a hülyeséget: "feleségül. Sőt, nagyon-nagyon szomorúak voltak"

Ha ezt a részt kihagyjátok, értelmes mondat következik xD

bocsánat a figyelmetlenségemért

2011. júl. 7. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
56%
Koszorúslány voltam, a menyasszony nem szólt, hogy a tortát mi szolgáljuk majd fel, én közben jól berúgtam és egy fél torta egy kislány fején landolt.
2011. júl. 7. 21:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőn semmi, minden szuperül ment. De előtte, a szervezkedés alatt, mindenki összeveszett mindenkivel, mint a vakok. xDD
2011. júl. 7. 21:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

21:13 -nak:

Ez durva lehetett. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi történt...

Erről ugyanis eszembe jutott egy sztori, amit a barátnőmtől hallottam: az ő esküvőjén voltam, én este fél 10 körül mentem haza. Pár hét múlva taliztam vele a boltban s érdeklődtem a további történetről arról az estéről. Nah, erre ő azt mondta, nem fogom elhinni. Egy kisgyerek tortástállal a kezében akart visszaszaladni a szüleihez, de megbotlott az egyik koszorúslány közelében és ráborította a gyümölcstortát és olyan lett a szoknyája. A lány apja mérges lett a gyerekre, a szülők meg védték őt, majd fogták magukat és hazamentek. Biztos elszégyellték magukat.

2011. júl. 7. 21:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm szépen! Én most készülök az esküvőmre, és korábban nem nagyon volt a család, ismeretségi körben, így nem nagyon van tapasztalat.

Egyébként így ételekkel, italok mennyiségével nem volt gond?

Szerintetek mit lehet tenni, ha valamelyik vendég túl sokat inna?

2011. júl. 8. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!