Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen problémák merültek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen problémák merültek fel az esküvőtökön? (bármi)

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

kérdezőnek: én is sokat gondolkoztam azon, hogy egyáltalán odafigyelnek-e azokra, akik többet isznak a kelleténél.

Mert azok, akik autóval mennek esküvőre, azok óvatosabbak. Mikor esküvőn voltam, voltak, akik csak egy pohárka bort ittak, utána többet nem kértek. Teltek múltak az órák, indulás előtt WC-re megy a kedves sofőr és hazavezethet nyugodtan. Nem tudom pontosan mennyi idő alatt szűnik meg az alkohol hatása, aki egy pohárral issza meg.

2011. júl. 8. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:

A mi esküvőnk a nyár közepén volt, tombolt a hőség. Minden baj ebből adódott és a butaságomból, hogy nem számoltam ezzel:

1. Fehér, hálós harisnyát vettem fel (gondoltam, abban nem lesz melegem, de mégis van rajtam). A cipőm már a fényképezés alatt felszívta a lábam...

2. Selyem fehérnemű (bugyi) volt rajtam a hőségben. Másnap alig tudtam leülni, annyira kiszívott, kicsípett stb mindenemet...

3. Az autódísz eltikkadt az esemény végére. (Még szerencse, hogy csak a végéra.)

4. Az étteremben nem volt klíma, csak ventillátorok. Elképesztő volt a hőség, többen inget cseréltek, törölközőt kértek. ( Volt, aki hazament zuhanyozni közben.)

Ha előjön a szó az esküvőnkről, a forróság említését soha nem hagyják ki belőle.

2011. júl. 8. 22:28
 13/21 anonim válasza:

Nálunk a pincérek vigyáztak rá, hogy senki ne igyon túlzottan sokat, ugyanis az álltalunk vitt rövid italok egy részét lenyúlták :)

(hugomék botlottak bele az egyik pincérbe amint elemlámpával és pár üveggel igyekszik kifelé a helységből - a képet csak másnap raktuk ösze, mi is történt)

De a hangulat így is rendben volt :)

2011. júl. 9. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Ülésrend felbomlós vagyok.

Ivás: a lányos háznál apum öntögetett mindenkinek röviditalt, ki mit kért. Na persze azért arra odafigyelt ő és a vendégek is, hogy senki ne ittasodjon le. Ez még az esküvő előtt volt.

Étteremben: pohárköszöntőkor pezsgő volt, ezt követően bármilyen rövid ital saját pénzből való fogyasztása volt csak engedélyezve. Persze tudom, hogy a berugáshoz megfelelő a bor, sör is, de mindenki tudta hol kell megállnia.

Aztán még este szűkebb körben folytatódott a mulatozás, ott már akadtak akik becsíptek. De már senki nem foglalkozott vele. Főleg, hogy azért ők se durván, csak észre lehetett venni rajtuk, hogy többet ittak.

2011. júl. 9. 23:57
 15/21 anonim válasza:
Nálunk egyedül az volt egy kicsi probléma, hogy ha lett volna több alkoholmentes sör, akkor azt még ittak volna, de az helyett ugye volt még mit inni...
2011. júl. 11. 14:11
 16/21 anonim válasza:

Kisbuszt bereltunk a vendegeknek, de 16 uleses helyett, csak 8 uleses jelent meg a hazassagkoto-teremnel.

Mindent lebeszeltunk, csak a legutolso e-mailben nem tisztazuk, hogy hany uleses kisbusz kell! Az elejen mi irtuk, hogy 16 ulesesre van szuksegunk, de felre ertes volt, es ezert kuldtek kisebbet.

Hasonlo tortent a borral is az etteremben, az elejen megbeszeltuk, hogy milyen bort szeretnenk, de az eskuvo napjan, hiaba vartuk a bort, ugy kellett szolni.

Szoval mindent tisztazzatok az utolso e-mail vagy levelvaltas alkalmaval.

2011. júl. 11. 21:32
 17/21 melcsiboszi ***** válasza:

Egyik rokonom esküvőjén a vőlegény elesett! :)

Nálunk nagyjából minden simán zajlott, elég sok kaja-pia megmaradt, de szétosztogattuk, meg nekünk is maradt még egy-két napra való.

2011. júl. 12. 08:19
 18/21 anonim válasza:

Fotózáskor a mögöttünk álló fáról óriási ág tört le:-)

Fotó beállítva-férjem kezét közben csípte a szúnyog-jó fotó:-)

A gyűrű a melegben alig ment fel az újjára.

Éld meg közben,ami történik,hogy boldogan gondolhass vissza rá-én a ruhámban fotózáskor a parkban rohangásztam,tetszett a nagy szoknya:-)sok sikert!

2011. júl. 13. 15:42
 19/21 anonim válasza:
Az én barátnőm lagzija úgy kezdődött, eltűnt a parkban készült képek.Majd berúgott a videós, aztán a vőfény. Együtt ittak.A videós a vacsit fel sem vette.Mennyasszonyi torta felvágása végére józanodott ki úgy ahogy.
2011. júl. 13. 19:33
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Az italozás kérdéséhez:

Ne azzal foglalkozzál, hogy ne rúgjanak be az emberek, hanem pont fordítva, mindenki érezze jól magát, és ha meginna még egy-két pohárkával, akkor ne úgy kelljen a pia után mennie, hogy hol van. Mi minden 6 emberenként raktunk ki bőven italt, hogy mindenki jól érezze magát és ez nagyon fontos!! Mégse rúgott be olyan vészesen senki. Egyébként meg már az is baj ha valaki egy esküvőn lerészegedik? És? Majd kitáncolja! A piát úgy rendeltük, hogy többet, de ami megmaradt azt visszavették, és ez a legjobb!

2011. júl. 14. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!