Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasság 18 évesen? Jó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság 18 évesen? Jó vagy rossz? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is le kell szögeznem: egészen biztosan vannak olyanok, akik ilyen fiatalon házasodtak, sok éve együtt vannak azóta is és boldogok.

Hogy jó-e vagy rossz, azt egyiket se mondanám, inkább saját tapasztalatom alapján azt, hogy korai. Nem arról van szó, hogy élni kell még, hiszen mindenkinek mást jelent az, hogy élni. Nagyon sokan vannak, akik a legkevésbé se vágynak rá, hogy bulizzanak, pasizzanak/csajozzanak. Inkább arról van szó, hogy vannak élethelyzetek, amiket az ember még nem élt meg. Én 19 évesen mentem férjhez (hozzátenném: 5 év ismertség, 2 év együttélés után, tehát abszolút komoly volt a kapcsolat). Utána kezdtem el dolgozni, lett saját jövedelmem, megéltem jó pár munkakeresést, munkaotthagyást, költözködést is egy párat és menet közben felnőttem. Egyáltalán nem az a naív leányzó vagyok, aki 19 évesen voltam. Nem arról van szó, hogy ha nem dolgoztál, akkor ne is házasodj!! Inkább azt próbálom érzékeltetni, hogy egész más úgy dönteni, hogy már lényegesen több az élettapasztalatod a FELNŐTT életben, mint 18 évesen. Hiszen neked az úgymond felnőtt dolgokban még nincs tapasztalatod. Akkor se, ha esetleg jóval érettebb gndolkodású vagy, mint a hasonló korúak. Az ember nagyon sokat változik pár év alatt, nem is gondolnád. És van, hogy az ember olyan irányba változik, amira a legkevésbé sem számít.

Én nem azt mondom, hogy ne házasodj meg. De szerintem ráérsz.

2009. máj. 12. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
2009. máj. 12. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Magam részéről bevált:) Nekem jó volt, ameddig tartott
2009. máj. 12. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Először az jut eszembe h nagyon korai, de végülis én is azóta vagyok együtt a férjemmel több mint 10 éve. Akár be is vállhat ha elég megalapozott a kapcsolat és irtóra mázlista vagy.
2009. máj. 12. 19:57
 15/19 anonim válasza:
100%
A házasság lehet hogy korai de például egy eljegyzés szerintem nem.Plusz egy kis összeköltözés és máris kiderül meinek vagytok egy légtérben.
2009. máj. 12. 21:01
 16/19 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok, nem hittem volna, hogy ennyi válasz érkezik :$

Kérlek titeket ne szavazzatok le senkit, mindenki csak a véleményét írta.

A kérdést konkrétan a házi feladatom miatt tettem fel, mert erről kellet írnom, és érdekelt, hogy mit szól hozzá a nagyközönség ((:

Bár így utólag belegondolva, lehet kicsit magamra ismerek a kérdésben. Csak én 20 évesen végzem majd el a gimit, így akkor szeretnék majd egyből (: Gondolom ez annyira nem korai.. Bár szerintem érettségtől függ.

(Még mielőtt valaki GYP-snek hinne, nem vagyok az, csak 5 éves tagozaton vagyok :)

Még egyszer köszönök minden kérdést mindenkinek.

Legyetek jók (:

16L

2009. máj. 12. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Marhák az emberek. Azt hiszik, hogy egy házasságnak csak a válás vethet véget.
2009. máj. 13. 08:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem még 1-2 évet várjatok és akkor nincs sem hamar sem ksőn, és senki sem lenne ellene+akkor 100% hogy együt maradtok!!
2010. aug. 30. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Előzö: Üdv: Fanni :)
2010. aug. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!