Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány embert hívtatok meg és mennyien jöttek el? Mennyi volt köztük a gyerek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 16:30
2/9 anonim válasza:
első. szerintem egyértelmű, hogy mire is kíváncsi....
kérdező, sajnos válaszolni nem tudok:(
3/9 anonim válasza:
130 fő volt a meghívott, 114 fő mondta, hogy eljön. (Utolsó 2 hétben mi hívtuk végig a vendégeket.) A 114 főből még 7-en nem jöttek el, de ők nem is szóltak. Kb. 3-4 kisgyerek volt a lagziban.
4/9 anonim válasza:
70 személyt hívtunk meg, de nálunk ez a szűk család. Nekem öt testévérem van, a páromnak kettő, tehát nagyszülők, szülők, szülők testvérei családostul, testvérek családostul a két tanú családostul, akik nem a testvérek közül kerültek ki esetünkben.
Mindenki eljött, összesen 8 kisgyerek volt, de kamasz "gyerekek" is voltak. Mindenki el tudott jönni.
5/9 anonim válasza:
400 embert hívtam, de csak 386 tudott eljönni, 18 éven aluli gyerek 3 volt.
6/9 anonim válasza:
22-t, de 70en jöttek, és egy gyerek se volt... :(
7/9 anonim válasza:
OFF:
utolsó, azt hogy sikerült???:O:O
8/9 anonim válasza:
A szertartásra 63-at hívtunk, 45 jött el (2 gyermek). Vacsorára pedig 22-ből 20 (nem volt gyerek).
9/9 anonim válasza:
90fő, mindenki eljött.
4gyerek, 1kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!