Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen hozzá mehetek egy 36 éves 1 családos nem házas emberhez?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. a párom 36 éves van 1 beteg kisfia. és egy élettársa . komolyan gondoljuk a házasságot a páromnak munka helye is van állandó. kijártam a 8 osztályt . szeretnék összeházasodni vele amennyiben lehetséges mik kellenek hozzá , és ha a szüleim nem járulnak hozzá a házassághoz akkor mit lehet tenni2011. nov. 10. 16:43
31/34 anonim válasza:
Ha csak a hétköznapokra gondolsz:elmész dolgozni 8 általánossal?vagy 16 évesen ellétsz egy pasit akire főzni mosni takaritani kell?ez a vágyad 16 évesen?biztos?nem hiszem.
mert az most szép és jo hogy happy minden,de a szürke hétköznapok másak ám!Éljetek együtt először,és ne a házassággal kezdjétek,mert ha kiderül hogy mégse erre vágytál,akkor nagy macera a válás...
32/34 anonim válasza:
Én 20 vagyok, a párom pedig 45, és 2 éve boldogabbak vagyunk mint valaha! :) ami a szexet illeti, jobb ha tudjátok, hogy aki folyamatosan rendszeres nemi életet él annak 60 évesen sem lesznek nemi gondjai :)
Ha pedig rendszeresen edz és egészségesen él akkor szép feszes marad a teste :) a libidó csak rajtad múlik!:)
33/34 anonim válasza:
hozzámentél már? :)
32-es, neked meg gratulálok.... :)
34/34 anonim válasza:
Szerintem ez nevetséges,neked nagy gondjaid lehetnek,hogy az apád lehetne akihez hozzá akarsz menni,még jó,hogy nem döntheted el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!