Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 16 évesen hozzá mehetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen hozzá mehetek egy 36 éves 1 családos nem házas emberhez?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. a párom 36 éves van 1 beteg kisfia. és egy élettársa . komolyan gondoljuk a házasságot a páromnak munka helye is van állandó. kijártam a 8 osztályt . szeretnék összeházasodni vele amennyiben lehetséges mik kellenek hozzá , és ha a szüleim nem járulnak hozzá a házassághoz akkor mit lehet tenni
2011. nov. 10. 16:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj egy 16 éves gyerek vagy, a kérdésedből adódóan nem sok értelemmel megáldva és olyan éretlen vagy mint egy zöld paradicsom.Ne legyél már naív 1 év egy kapcsolatban nem sok,gyerek vagy,ne akarj már egy középkorú családos emberhez hozzámenni,teljesen elcseszed az életed,mi van ha mész fősulira,már akkor bánni fogod,hogy a fiatal,helyes srácok helyett egy hamarosan kopaszodó,öregedő férfivel élsz.Miből gondolod,hogyha megcsalja az élettársát téged nem hagy ott 10 év múlva ,mert kitalálja még fiatalabb kell neki,mondjuk egy 14 éves kislány??Gondolj bele teherbe ejt aztán,1,2 gyerekkel elhagy,mert már nem vagy ugyanolyan vékony feszes,neki nincs elég szabadsága.Az hogy kijártad a 8 osztályt semmit sem jelent,és úgy gondolom észt sem osztogattak.Minimum érettségit egy szakmát vagy főiskolát illene megcsinálnod,nagyon nagy baromságot művelsz ha épp mikor nyílnál ki,épp mikor fiatal nővé serdülsz,lekötöd magad egy férfinál aki 20 évvel idősebb,se a gondolkodása,se az igényei nem ugyanolyanok,mint neked.Hidd el, a rózsaszín köd elfog szállni,és akkor majd sírva menekülsz haza,hogy mekkora hülye voltál.A szüleid nagyon normálisak,hogy nem járulnak hozzá,nem szeretnék,ha tönkre tennéd az életet.Azt javaslom,szállj le a földre,és hallgass a szüleidre,életed legnagyobb hibáját követnéd el,elveszíted az életed mielőtt elkezdenéd élni.
2011. nov. 10. 17:17
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy ez kell Neked? Egy apádlehetne korú férfival egy beteg gyereket ápolni, míg mások továbbtanulnak, világot látnak és élvezik a - soha vissza nem térő! - fiatalságukat?

Ha igen, akkor is fogadd meg a következőket:

- Tanulj! Legalább egy érettségi és egy szakma legyen a kezedben! Nem azért, mert "majd a pasi elhagy", hanem mert akármikor elveszítheti ő is a munkáját, és akkor be kell segítened a pénzkeresésbe!

- A házasság előtt próbáljatok meg egy kis időt családként együtt tölteni! Nem úgy, hogy ott az élettárs, és mellette rózsaszín ködös randikon élvezitek egymás társaságát, hanem egy fedél alatt, a beteg gyermeket ápolva, benne a szürke hétköznapokban! Ha ez megy 1-2 évig, akkor épp 18 is leszel, és akadálytalanul össze is házasodhattok!

- Ne égesd föl magad mögött az eddigi életed, ne vessz össze a szüleiddel, mert ha mégsem jön össze a kapcsolatod, nem lesz hova és kihez menned.

Sok sikert

(egy olyan nő, aki annak idején 17 évesen ismerte meg az akkor 30 éves, házas párját, aki azóta a férje hosszú évek óta)

2011. nov. 10. 17:39
 13/34 anonim ***** válasza:
2%

jön majd a sok okoskodó álszent anyuka...

megházasodhatsz szülői belegyezéssel,amit nem fogsz megkapni szóval még 2 évet kell várnod.

# 1/14

ez hülyeség, idővel minden kapcsolat véget ér, akár férfi vagy nő vagy

egy 16 éves is tud dugni

# 3/14

1 év semmi de addig vagy boldog amíg elhiszed az ilyeneket

# 7/14

mintha egy 40 éves nőt nem lehetne átverni...

# 8/14

az emberek 99%ának a börtönben lenne a helye. lehet szebb világ is lenne.

# 12/15

ha szeret még 50 évet vár rád, aki előtte házasodik az mind k***va meg str**i.

# 13/15

36 évesen se lesz sokkal felnőttebb

# 15/15

ha a férfi eltartja tanulni se kell. amúgy se menne semmire tanulmányokkal ebben az országban

2011. nov. 10. 17:46
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Van egy élettársa, meg egy beteg gyereke, szánalmasak vagytok. A pasi az apád lehetne, hülyít téged rendesen, te meg naiv módon kajálod. Egyébként mit vársz tőle?
2011. nov. 10. 17:49
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok

Épp ezért írtam, hogy nem azért kell tanulnia, mert nem tartja el, hanem mert a pasi munkája sincs bebetonozva, akármikor rászorulhatnak a lány keresetére. És azért ne mondd már, hogy egy érettségi és egy szakma ne adna több esélyt a munkára, mint a 8 általános! :o Nem a doktorit akarom rátukmálni, csak egy értelmes szakmát, ami nem is csak a szaktudás miatt fontos, hanem mert sok helyre előírás szerint föl sem vehetik papír nélkül!

2011. nov. 10. 18:01
 16/34 anonim ***** válasza:

szia,

megértem a helyzeted mert én is ugyanilyen (1 évvel fiatalabb a párom) szituációban vagyok. értem hogy szeretitek egymást, de felesleges még házasodni. lehettek együtt örökre akkor is ha csak 2-3 év múlva vesz el.

amúgy szüleid tudnak róla?

2011. nov. 10. 18:38
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ápolónak kellenél a beteg gyerek mellé. És még dugni is lehetne veled. Így az élettársnak is lenne egy kis nyugalma.
2011. nov. 10. 19:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

A pasi még hagyján (nagyon liberális szellemben élek), de a beteg gyerek, és az élettárs nekem már nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON meredek!!! 16 évesen jól meggondoltad?

Egyébként is kell a szülői beleegyezés a házassághoz, mert nem vagy nagykorú!

2011. nov. 10. 21:15
 19/34 anonim ***** válasza:

Adj hálát a Jóistennek, hogy legalább egy ilyen választ kaptál, mint a 12-es.

Sajnos én is a többség véleményét erősítem, egyelőre hagyd ezt az egészet. Nincs még sok tapasztalatod sem az életben, sem a pasik terén.. Ne ugorj bele valamibe, amibe nem muszáj. Gondolod, hogy szeretnéd másvalaki fogyatékos gyerekéhez kötni az életedet ennyi idősen?

2011. nov. 10. 21:26
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal nem vágnék fel hogy csak 8 általánosom van! :S
2011. nov. 10. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!