Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen hozzá mehetek egy 36 éves 1 családos nem házas emberhez?
Biztos, hogy ez kell Neked? Egy apádlehetne korú férfival egy beteg gyereket ápolni, míg mások továbbtanulnak, világot látnak és élvezik a - soha vissza nem térő! - fiatalságukat?
Ha igen, akkor is fogadd meg a következőket:
- Tanulj! Legalább egy érettségi és egy szakma legyen a kezedben! Nem azért, mert "majd a pasi elhagy", hanem mert akármikor elveszítheti ő is a munkáját, és akkor be kell segítened a pénzkeresésbe!
- A házasság előtt próbáljatok meg egy kis időt családként együtt tölteni! Nem úgy, hogy ott az élettárs, és mellette rózsaszín ködös randikon élvezitek egymás társaságát, hanem egy fedél alatt, a beteg gyermeket ápolva, benne a szürke hétköznapokban! Ha ez megy 1-2 évig, akkor épp 18 is leszel, és akadálytalanul össze is házasodhattok!
- Ne égesd föl magad mögött az eddigi életed, ne vessz össze a szüleiddel, mert ha mégsem jön össze a kapcsolatod, nem lesz hova és kihez menned.
Sok sikert
(egy olyan nő, aki annak idején 17 évesen ismerte meg az akkor 30 éves, házas párját, aki azóta a férje hosszú évek óta)
jön majd a sok okoskodó álszent anyuka...
megházasodhatsz szülői belegyezéssel,amit nem fogsz megkapni szóval még 2 évet kell várnod.
# 1/14
ez hülyeség, idővel minden kapcsolat véget ér, akár férfi vagy nő vagy
egy 16 éves is tud dugni
# 3/14
1 év semmi de addig vagy boldog amíg elhiszed az ilyeneket
# 7/14
mintha egy 40 éves nőt nem lehetne átverni...
# 8/14
az emberek 99%ának a börtönben lenne a helye. lehet szebb világ is lenne.
# 12/15
ha szeret még 50 évet vár rád, aki előtte házasodik az mind k***va meg str**i.
# 13/15
36 évesen se lesz sokkal felnőttebb
# 15/15
ha a férfi eltartja tanulni se kell. amúgy se menne semmire tanulmányokkal ebben az országban
15-ös vagyok
Épp ezért írtam, hogy nem azért kell tanulnia, mert nem tartja el, hanem mert a pasi munkája sincs bebetonozva, akármikor rászorulhatnak a lány keresetére. És azért ne mondd már, hogy egy érettségi és egy szakma ne adna több esélyt a munkára, mint a 8 általános! :o Nem a doktorit akarom rátukmálni, csak egy értelmes szakmát, ami nem is csak a szaktudás miatt fontos, hanem mert sok helyre előírás szerint föl sem vehetik papír nélkül!
szia,
megértem a helyzeted mert én is ugyanilyen (1 évvel fiatalabb a párom) szituációban vagyok. értem hogy szeretitek egymást, de felesleges még házasodni. lehettek együtt örökre akkor is ha csak 2-3 év múlva vesz el.
amúgy szüleid tudnak róla?
A pasi még hagyján (nagyon liberális szellemben élek), de a beteg gyerek, és az élettárs nekem már nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON meredek!!! 16 évesen jól meggondoltad?
Egyébként is kell a szülői beleegyezés a házassághoz, mert nem vagy nagykorú!
Adj hálát a Jóistennek, hogy legalább egy ilyen választ kaptál, mint a 12-es.
Sajnos én is a többség véleményét erősítem, egyelőre hagyd ezt az egészet. Nincs még sok tapasztalatod sem az életben, sem a pasik terén.. Ne ugorj bele valamibe, amibe nem muszáj. Gondolod, hogy szeretnéd másvalaki fogyatékos gyerekéhez kötni az életedet ennyi idősen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!