Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 16 évesen hozzá mehetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen hozzá mehetek egy 36 éves 1 családos nem házas emberhez?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. a párom 36 éves van 1 beteg kisfia. és egy élettársa . komolyan gondoljuk a házasságot a páromnak munka helye is van állandó. kijártam a 8 osztályt . szeretnék összeházasodni vele amennyiben lehetséges mik kellenek hozzá , és ha a szüleim nem járulnak hozzá a házassághoz akkor mit lehet tenni
2011. nov. 10. 16:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

# 15/20

szerintem a szerencse még mindig többet nyom

# 19/20

szerintem meg fölösleges agyalni meg várni bármire is, úgysem lesz soha olyan párkapcsolatod, mint amiket a mesekönyvekben írnak le. nem az lényeg hogy normális legyél, hanem hogy boldog

# 20/20

én semmivel sem vágnék fel, persze a kirakatembereknek csak ez számít

2011. nov. 11. 07:47
 22/34 anonim ***** válasza:
A férfinak börtön járna, neked meg pár pofon, amiért így át lehet verni a fejed. Pár év múlva zokogva köszönnéd meg mindkettőt. Úgyis azt csinálsz, amit akarsz, talán otthon sem figyelnek rád eléggé, de egy kis szerencsével megúszhatod, hogy tönkretedd a saját életed, mert ami az idős férfi és a beteg gyerek mellett várna rád, még kínzásnak is túlzás, nemhogy életnek.
2011. nov. 11. 10:34
 23/34 anonim ***** válasza:
Figyelj ! 10 év mulva a pasid 46 lesz és az a kor egy 26évesnek már öreg. Te leszel 35 és ő 65 akkor ölelnél dugnál a legjobban , de kit fogsz ölelni - egy aszott , löttyedt öregembert. Igy szemléld a dolgokat. Ha viszont az örömöknek szeretnél élni, akkor adj magadnak 10 évet és köszönjetek el egymástól szépen.
2011. nov. 11. 11:50
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem tűnik fel h aberrált dolog egy 36 éves férfinak egy 16 éves gyerekkel kezdeni....?????:O
2011. nov. 11. 11:59
 25/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Nem a 20 év sok.Mert pl 25-45 az már egész más mint 16-36:S
2011. nov. 11. 12:01
 26/34 anonim ***** válasza:

"A magyar állampolgárok közül minden cselekvőképes, 18. életévét betöltött személy külön engedély nélkül köthet házasságot. 16 éves kortól is van lehetőség házasságkötésre de, ehhez szükségeltetik egy gyámhatósági engedély, amelyet az állandó lakhely szerinti gyámhatóságon adnak ki"

Szoval a szuleid beleegyezese nelkul nem lehet osszehazasodni meg 2 evig. Sot torvenyesen osszekoltozni sem lehet. Tehat ha a szuleid feljelentenek, hogy eltuntel otthonrol, akkor a pasast kerdore vonjak, teged pedig jo esetben hazavissznek a szuleidhez(JATSZANI).

2011. nov. 11. 12:01
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó! Tanulj meg szöveget értelmezni! Bemásoltad az idézetet, mely így szól: "A magyar állampolgárok közül minden cselekvőképes, 18. életévét betöltött személy külön engedély nélkül köthet házasságot. 16 éves kortól is van lehetőség házasságkötésre de, ehhez szükségeltetik egy gyámhatósági engedély, amelyet az állandó lakhely szerinti gyámhatóságon adnak ki"

Ebben világosan le van írva, hogy GYÁMHATÓSÁGI engedély kell, erre leírod utána bölcsen, hogy a szülein múlik minden... Szegény kislány elég nagy zűrben van már így is, ne tömjétek már a fejét még mellé valótlanságokkal is! Ezekkel a hülyeségekkel többet ártotok neki, mint ha hozzá sem szólnátok. :(

2011. nov. 11. 12:27
 28/34 anonim ***** válasza:
Ja igen te is megtanulhatnad az en szovegemet ertelmezni, ugyanis azt irom torvenyesen nem elhet egyutt 18 even alul senkivel, ha a szulei ezt jelentik. A szoveget azert masoltam be, hogy lassa, mint torvenyt. En kepbe vagyok ezekben az ugyekben, nem a bemasolt szoveget ertelmeztem. Amugy te zavartad most ossze es adtal neki ujra remenyt ugyhogy gratulalok. Uzenem: tanuld meg mit jelent valakit osszezavarni!!
2011. nov. 11. 12:47
 29/34 anonim ***** válasza:

Itt a jogi menete az eljárásnak, ha nem hiszed:

[link]

Itt látható, hogy az eljárást magát a 16. évét betöltött személy elindíthatja, s hogy a törvényes képviselőjét meghallgatják. Az engedélyt a gyámhivatal adja.

2011. nov. 11. 13:09
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az osszes hsz-t, csak nehanyat. Azoknak van igaza, akik azt mondjak, johy sok a 20 ev korkulonbseg! En is voltam hasonlo helyzetben. En 20 O 40. 7 evig egyutt voltunk (hazassag nelkul, hal isten!) Csakhogy azert 40-en tul masok az igenyek, es itt gondolok a szexre, mint a 20-as eveid kozepen. De ezt most hiaba fogjak neked itt mondani, mert Te ugyis ugy dontesz, ahogy akarsz. 10 ev mulva terjunk vissza erre a kerdesre :)

Hogy valaszoljak is: szerintem 18-at ha betoltotted, akkor mar te dontesz. Elotte barhogy is faj meg nem vagy nagykoru. ...arrol meg hogy 16 evesen elvegezted a 8 altalanost ...grat. (Ezert sem irtam, hogy most inkabb meg tanulj, es terj vissza a kerdesre kesobb).

2011. nov. 11. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!