Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megoldhatatlannak tűnik! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldhatatlannak tűnik! Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövő nyáron szeretnénk megtartani a párommal az esküvőnket, és szeretnénk lakodalmat is.

Az a probléma, hogy kb. 140 fő alatt nem jövünk ki, akárhogy is számolom! :S

Az a probléma, hogy mivel régebben még jobban volt az embereknek pénze, sokkal többen csináltak lagzit, és így egy csomó helyen voltunk lagziban mind a ketten, és ilyenkor már illik visszahívni az illetőt. De mindegyiknek vannak testvérei, akiket meg már bunkóság nem meghívni. Szívem szerint egy csomó mindenkit nem hívnék meg, mert már vagy 15 éve nem találkoztam ezekkel az emberekkel (még korábban némelyikkel), kislány voltam még, mikor utoljára lagziban voltam, és hát nem mindenkivel tartjuk már a rokonságot, szóval tulajdonképpen semmi kedvem miattuk plusz kiadásokba verni magunkat, csakhogy az illem azt diktálja, hogy ha meghívtak, hívjam vissza őket, és nem akarunk sértődést.

Ti mit tennétek a helyünkben?

2011. nov. 1. 05:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondom, eltelt másfél év az esküvőnk óta és továbbra is csak azzal az 55-60fővel tartjuk a kapcsot akik ott voltak. most bánnám ha illendőségből felturbóztam volna 100-200ra. Volt energiánk a szórakoztatásukra és nem feszengtem senki idegen előtt, sőt ők sem egymás előtt, nagy buli volt:-) aki sértődős, az talál sértődési alapot akkor is ha ott van, ne törődj velük, érezd jól magad, ez most rólatok szól majd, sok boldogságot:-)
2011. nov. 2. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!