Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldhatatlannak tűnik! Mit tennétek?
Sziasztok! Jövő nyáron szeretnénk megtartani a párommal az esküvőnket, és szeretnénk lakodalmat is.
Az a probléma, hogy kb. 140 fő alatt nem jövünk ki, akárhogy is számolom! :S
Az a probléma, hogy mivel régebben még jobban volt az embereknek pénze, sokkal többen csináltak lagzit, és így egy csomó helyen voltunk lagziban mind a ketten, és ilyenkor már illik visszahívni az illetőt. De mindegyiknek vannak testvérei, akiket meg már bunkóság nem meghívni. Szívem szerint egy csomó mindenkit nem hívnék meg, mert már vagy 15 éve nem találkoztam ezekkel az emberekkel (még korábban némelyikkel), kislány voltam még, mikor utoljára lagziban voltam, és hát nem mindenkivel tartjuk már a rokonságot, szóval tulajdonképpen semmi kedvem miattuk plusz kiadásokba verni magunkat, csakhogy az illem azt diktálja, hogy ha meghívtak, hívjam vissza őket, és nem akarunk sértődést.
Ti mit tennétek a helyünkben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!