Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ajándék? Melyik tűnik a legjobbnak?
Párom édesapjának és a feleségének lessz!Nem lessz nagy esküvő csak polgári és mi gyerekek,nem akarnak nagy felhajtást,azért gondoltam,hogy valami egyedi fényképes dolog aranyos lenne
Nem is tudom.
A díszdoboz nekem azért nem annyira, mert ilyet én soha nem szoktam adni üresen, mert volt már olyan eset, hogy az volt az első, hogy belenéztek, mi van benne és hát... semmit. :D
A kötény jó, csak akkor szerintem mindkettőjük kapjon egyet.
A puzzle szerintem nagyon jó, de csak akkor, ha tényleg szeretik az ilyen játékokat, mert akkor nem csak aranyos, hanem egy szupi kis szórakozás is egyben.
Az egérpad, a bögre, a hűtőmágnes nekem még egyedire alakítva is kicsit általánosnak tűnnek egy esküvőre, de lehet, hogy csak én gondolom így.
A falidísz már inkább. Azt tetszik. Lehet beleíratni alkalomhoz illő szöveget is, úgyhogy ha az ilyesmi megfelel az ízlésüknek, akkor szerintem jó ajándék lehet.
Nekem a puzzle meg a bögre tetszik a legjobban, de a puzzleval vigyázni kell,nem mindenki szereti az ilyesmit (én mondjuk imádom).
A díszdoboz is jó.
A díszdoboz szerintem is gáz üresen, a bögre, egéralátét, hűtőmágnes bármennyire is egyedi, úgy gondolom, hogy nem állja meg a helyét esküvői ajándékként, ilyesmi jó egy szülinapra pl., de esküvőre még akkor sem, ha nem lesz nagy felhajtás.
A puzzle és a falidísz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!