Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így meg lehet oldani a polgárit?
szóval, egyrészt, hogy olcsóbb legyen, másrészt, mert nagyon nem vagyok jóba az anyakönyvvezetőnkkel, és nincs kedvem az esküvőn őt hallgatni, meg lehet azt csinálni, hogy az anyakönyvet aláírjuk az esküvő előtt valamikor, az esküvőn meg a templomi szertartás után, a vacsi helyszínén felkérnénk/megbíznánk valakit, hogy mondja el azt a szöveget, amit az anyakönyvvezető szokott rendes, hosszú szertartás esetén, aláírunk egy "általunk készített" anyakönyvet, szóval, mintha akkor zajlana a szertartás...? csinált már ilyet valaki?
szerintetek megvalósítható ötlet?
És meg lehet szerezni valahonnan azt a szöveget, amit az anyakönyvvezető szokott mondani? Szülőköszöntéssel, mindennel együtt
szöveg és a fogadalmak is olyan, amiért fizettek
kérjetek fel egy másik anyakönyvvezetőt
nem, csak akkor ingyenes,ha semmi pluszt nem kérünk. ha már van zene vagy pezsgőzés, szülőköszöntés, az már pénz.
és mi mindenképp kinn akarjuk, vagy max a vacsi helyszínén, mert az anyakönyvvezetői terembe nem férünk be ennyien. jah, persze a nagy teremhez (AHOVA MAX 60AN FÉRNEK BE!!) is kellene bérleti díj, és akk a fele ember sehol.
az a baj, hogy csak az a csajszi viheti ki az anyakönyvet, mert kell vmi papír, ami a másiknak nincs...:S
Szia!
Elsőre is érthető volt a dolog, hogy mit szeretnél :)
Mi ugyanezen gondolkozunk mert a mi anyakönyvvezetőnk rettentő sokat bakizik (hallottam már több esküvőm..a legutóbbin a vőlegény nevét rontotta el...:( )ráadásul úgy eldarálja a szöveget, hogy annak semmi ünnepi hangulata nincs.
Én interneten találtam, hogy anyakönyvezető.hu vagy szertartásvezető.hu nem is tudom. Ők személyre szabott szöveget mondanak csak az a kikötés, hogy előtte meglegyen a hivatalos polgári esküvő két tanuval csak aláírni aztán a jöhe a szebb, meghatóbb...de ennek költsége igen jelentős így ha ti meg tudjátok oldani, hogy valaki elmondja a szöveget az nagyon szupi szerintem!
Jóötlet..ha a párod is benne van ne habozz ez remek megoldásmert akár saját szöveget is írhatsz..tuti nem hagyományos és olyan lesz amilyennek ti szeretnétek!!!!!!!!!
Ne feledd a Ti esküvőtök a Ti nagy napotok ne foglalkozz vele hogy kinek mi tetszik.
Vágj bele szerintem szép lesz
Sok boldogságot!!!!!!!!!!!!
utolsó!
köszi, hogy megértetted:)
Látom, nem csak az én fejemben fordult meg :P
Szerintem nagyon jó ötlet!
De tényleg csak igazi hozzáértő végezze majd az ünnepélyes összeadásotokat. Tehát pl. aki amúgy is anyakönyvvezető, csak máshol. Az az oldal, amit ajánlottak, szerintem is jó választás.
Én is voltam már olyan esküvőn, ahol tök gáz volt az anyakönyvvezető, ő meg olyan vontatottan beszélt, mint egy robot. Minden egyes szó után szünetet tartott, ami elég hosszúnak tűnt mások szerint is, és nem is hangsúlyozott, nagyon monoton volt, az ifjú párra sem igen mosolygott.
Amúgy az anyakönyvet nem viszik ki sehova, nem is tehetik meg, mert tilos, tehát azt amúgy is csak a hivatalban tudnátok aláírni, minden máshol tartott ceremónián egy másolatot írnak alá a házasulandók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!