Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői csokor milyen legyen?
Figyelt kérdés
A menyasszonyi csokromhoz szeretnék tanácsokat, képeket kérni. Valami hosszabbat szeretnék, nem gömb alakút. A vezér szín a fehér (szegfű és rózsa kombinációban) és a borostyánlevelek.2009. ápr. 30. 18:10
2/9 A kérdező kommentje:
szép, de milyen virág van a rózsán kívül benne? mi a neve?
2009. ápr. 30. 18:24
3/9 anonim válasza:
sajnos nem tudom, de bíztos kapsz olyat
4/9 anonim válasza:
sok fehér virág, margaréta, páfrány, fehér rózsa egyszerű de nagyszerű legyen
kálla is gyönyörűen mutat. Esetleg halvány rózsaszin virágok még közéje
kis szalváéta szerüségbe csomagolva, meg masni
5/9 anonim válasza:
Kálából szép hosszú csokrokat tudnak készíteni. Nekem amolyan mazsorett bot szerűt kötöttek belőle. Sajna képet nem tudok ide csatolni :(.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Csak a szegfűt ne, mert bizarrr esküvőre! Inkább temetési virág. De ha neked az tetszik...
Inkább ajánlanám a vajliliomot, vajrózsákkal, ez így olcsóbb. Ha nyáron lesz a nagy nap, és tulipánt, vagy kálát szeretnél, az húzósabb lesz, de sztem kálából lehet a legszebb hosszú csokrokat készíteni.
8/9 anonim válasza:
Előtted kommentelő vagyok.
A szegfű nem temetési virág.Sőt a fehér szegfű az igaz szerelem jelképe.
Azt javaslom hogy előbb nézzetek utánna és csak azután írjatok:)
9/9 anonim válasza:
Tőlem lehet a szerelem jelképe, de akkor is morbid esküvőre vinni, a legprofibb virágos és dekoratőr szerint is. A történelem megalkotta, a szokás meg ezt hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!