Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, mikor megy fotózkodni?
Én ahol eddig voltam pont úgy jött ki az idő, hogy vacsira értek vissza. Tehát mindenféle ceremónia után.( polgári, templomi). Ötkor végük lett kb, és akkor utána kajáltunk.
Jaa és ebből van olyan, akit utána vert, terrorizált a férje...szüleim is elváltak....
Szia!
Nem nagyon nem szerettem volna, ha meglát a szertartás előtt. Fogalma sem volt róla, hogy milyen típusú ruhám lesz. Semmiért nem cseréltem volna el azt a pillanatot, amikor szól a zene, apukám bekísér és Ő meglát. A fotós is tudta, hogy Ő nem látott még a ruhában, így készült olyan kép, amin épp tátott szájjal bámul. Nagy élmény.
A másik érv az volt, hogy amikor a násznép átmegy a lakodalom helyszínére, akkor ott úgyis nagy a kavarodás: mindenki feltérképezi a terepet, hol, mit lehet beszerezni, megisszák az első (második, sokadik) bambit, megkeresik a helyüket, üdvözlik a régen látott rokonokat, a nők megigazítják a sminkjüket, akik még nem ismerték egymást, azokat bemutatták egymásnak stb. Egy pillanatig sem várakoztattuk meg őket.
Bőven volt időnk fényképezkedni, kb. 1 órát voltunk távol. Amikor visszamentünk, akkor pedig folytatódott a násznéppel a fotózás, szóval még vagy 1,5 órát pózoltunk.
Hozzáteszem mi egy templomkertben fényképezkedtünk, de több háttér előtt, mi nem mászkáltunk. Úgy azért több idő kell. De hacsak nem több kilómétereket autókáztok a több helyszínért, bőven elég 1-1,5 órát számolni, nekünk az egy óra alatt több, mint 30 kép készült.
A babonákat/szokásokat lehet tartani, és el is lehet felejteni őket. Az egész annak a függvénye, hogy melyik esetben érzitek jobban magatokat. Vannak, akik a párukkal együtt választják ki a ruhát, próbára is együtt mennek, így már nem lesz aktuális, hogy a helyszínen lát meg először. Ha fontos Számotokra, hogy különlegesen jó minőségű képek készüljenek Rólatok, akkor jobb lehet előtte, ahol Ti is oldottabbak vagytok, és a fotós is jobban tud dolgozni. A fotós szemszögéből ugyanis a felhajtás közben készíteni fotókat bizonyos megkötésekkel jár, értem ez alatt, hogy pl. a tökéletes környezet éppen akkor nem a legjobb irányból kap fényt, esetleg túl erős direkt fényt kap, vagy a templom környezetében az előre kiszemelt helyszínen a bámészkodók letaposták a gyepet, stb. Ha egy külön időponttal tudtok neki lehetőséget biztosítani, hogy szakmailag a legtöbbet hozza ki magából (akár derítővásznat is használjon a helyszínen), teljesen más minőségben tud majd képeket készíteni Rólatok. Illetve így még lehetőség nyílik olyan különleges képek készítésére is, amiket esetleg nem szívesen vállaltok be mások előtt, de Nektek sokat jelentenének, kedves, bohóckodós, szuperromantikus, kutyával/macskával, stb. képeket, ahol az egyetlen határt a fantázia szabja meg a csillagos ég. De ezeket célszerű a fotóssal előre leszögezni, egyrészt ő ismer jó pár helyszínt, ami szóba jöhet az igényeknek megfelelően, továbbá tudja, hogy a nem standard eseményfotózáshoz szükséges másfajta felszerelését is vigye magával, gondolok itt különféle szűrőkre, objektívekre. Szerintem jó ötlet. Az egész rendezvény arról szól, hogy mindenből a maximumot hozzuk ki, miért éppen a képekről vennénk le a hangsúlyt, amiket majd ugye egy életen keresztül fogunk nézni?
A párezer spontán fotó, amik majd az esemény során készülnek meg ugyanúgy elkészülnek, ahogy másnál is.
Mi is pénteken estünk túl rajta, sőt a koszorúspár is vállalta, hogy így is jön velünk. Mivel a párommal ketten szerveztünk mindent, így szombaton nem akartam még a fotózással is kapkodni, ráadásul az esküvő előtti vendégfogadás is a közös házunkban volt, és így tudta a párom fogadni a vendégeket.
Így igaz, hogy 2x kellett hajat csinálni, és sminkelni, de a szombat sokkal nyugisabban telt.
Ja, és a ruhámat, a sminkemet, a hajamat már látta külön-külön előtte is, ugyanis ő választotta ki.
OFF sok frusztrált házas , elnyomott nőci, ti vagytok a lepontoz brigád másik része mi??
ezen lehet csak élvezkedni már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!