Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a ruháról? Neked tetszik ez a menyasszonyi ruha?
De amúgy leírhatnád mi áll jól ha értesz hozzá. Már nemtudom melyik kérdésnél linkeltem be az összes fazonú ruhákat magamon. Vagy akkor menjek férjhez fehér hálóruhába? :) :D az megy az alkomhoz. Amúgy 165cm magas vok 55kg 75C mellel :) széles csipöm és van a hasamon is van kis has :D szal nem igen tudom h milyen fazon a jó. A csipöm és a hasam nem igen kellene h látszódjon ez az A vonalu ruha pedig pont ezeket kell h takarja a derekat és mellett meg kiemeli. Mert a derekam vékony a mellem meg nem is nagy nem is kicsi. Szal vârom a válaszod :) és nem sértödtem meg. :)
valaki kérdezte mennyibe kerül ez a ruha. Én kölcsönzöm 85ezer az alap ára de kaptunk engedményt mert idén foglaltuk le 75ezer a bérlése mindennel együtt. Fátyol abroncs pelerin kiskabát kesztyü kis táska ékszerek menyecskeruha :)
De tényleg csinos vagy főleg ezekkel az adatokkal:)
Lehet csak az a bajom hogy nekem az olyan ruhák tetszenek amik ilyen egyszerűbbek tudod amikor olyan esős anyagból van:)Nem tudom megmondani mire gondolok:)
Egyébként én is ezekkel az adatokkal rendelkezek csak kisebb mellel:)Bár most várom másodikat remélem most nem hízok megint 20 kilót:):)
Szép ez a ruha, amúgy nekem az alja tetszik nagyon
Nagyon szép ez a ruha!! Tuti jól állna ;)
165 cm 55 kg vagy, és 75C a mell mérted??? :O
Hogy csináltad??? Adhatnál néhány tippet...xD én 164 cm 45 kiló,és 75A...szal kb semmi...voltam már 51 kg is....akkor is ekkor volt a mellméretem =/ (csak sajnos betegség miatt lefogytam....de már próbálok vissza hízni)
(bocsi a offért!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!