Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot édesapámtól? Egyáltalán el fogja felejteni ezt valaha?
mutasd meg ezeket a sorokat apukádnak. :) ebben benne van minden :) ő pedig sirva fog összepuszilni.
egy anyuka
Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem úgy gondoltad, ahogy mondtad, sajnálod. De ő is értse meg, hogy különleges esküvőt akarsz, mert ez életed egyik legszebb napja lesz.
Abszolút nem számít luxusnak a fotós, és a koszorúslányok, próbáld meg neki elmagyarázni kedvesen.
És ennyire azért ne érezd magad bűnösnek, nem voltál az semmiben sem.
Szép esküvőt akarsz, megteheted, na és akkor? Tedd is meg lelkifurdalás nélkül.
Kérj bocsánatot tőle, éreztesd vele hogy szereted őt. Én is volt, hogy megbántottam édesapámat, pedig nem érdemli meg, hiszen én a világ legjobb apukájának tartom őt, édesanyámat meg a legjobb anyukának.
Szerencsére felhőtlen a viszonyunk a szüleimmel.. :)
De édes :))) Jó ilyet olvasni! Ne parázd túl, ha ennek csak a felét elmondod amit itt leírtál, az már elég. Szeretitek egymást, nem a szavak a legfontosabbak. Hajrá, és sok boldogságot!
25/N
Nem tudom, hogy ezért miért kell bocsánatot kérni. Egy felnőtt embert, aki saját maga keresi a pénzt, tanul, esküvőre készül, megillet ennyi önállóság.
Mondd meg apukádnak, hogy sajnálod, nem akartad megbántani, de az esküvőd a te nagy napod, és te ilyennek szeretnéd. Szerintem inkább apukádnak kéne bocsánatot kérnie tőled.
Egy szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!