Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/32 anonim válasza:
A ruha formája tetszik,csak azok a fodorszerűságek nem jönnek be.Szerintem jól áll rajtad,csak a melltartót tényleg mellőzd.
22/32 A kérdező kommentje:
PErsze nyilván nem lesz ez a melltartó rajtam a nagy napon :D ez csak próba volt még :) Még meg kell vennem a pánt nélküli mt-t.
2011. okt. 2. 18:02
23/32 anonim válasza:
Nekem is olyan gagyinak tűnik, olyan olcsóbb, szalagavatós ruhának tűnik. :S Bocs, nem bántásból mondom.
Én ilyesmit VARRATNÉK magamnak (nem vennék, kölcsönöznék, mert tudom mennyibe kerülhet..)
24/32 anonim válasza:
szép, de én nem venném fel. az a melltartópánt nem néz ki jól.
25/32 anonim válasza:
Nem ronda, de ez kevés ahhoz hogy fel is vegyem.
26/32 A kérdező kommentje:
A pánt csak azért volt rajtam mert még nem vettünk pánt nélkülit!Így próbáltam csak fel!nem vagyok olyan hüle h így vegyem fel :D
2011. okt. 2. 20:21
27/32 anonim válasza:
Szerintem szép. Bár a sajátomra másmilyet képzelek. :) Sok boldogságot!
28/32 anonim válasza:
Nem szép.
Ócska, gagyi benyomást tesz.
És jól sem áll neked.
Ne bántódj meg, de sokkal szebb, elegánsabb, különlegesebb ruhát "érdemelnél" a nagy napon.
Ne ezt válaszd, ha rám hallgatsz.
Szürke kisegérré tesz.
29/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Igen szívemböl szóltál. Csak sajnos a pénz nagy úr. 80ezerböl szeretnénk kihozni de itt csak ilyenk voltak de isten igazábol egyiksem tetszett. Szerdán megyünk még két szalonban remélem megtalálom az álomruhát ennyi pénzböl is.
2011. okt. 3. 13:39
30/32 anonim válasza:
Hát ez érdekes, hova tűnt a hozzászólásom?
Valaki jelentette, de miért..?
Na, mindegy kérdező, én voltam az utolsó.. :)
Majd írj szerdán mire jutottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!