Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészes esküvöi ruha vagy két részes? Pánt nélkülire gondolok
Figyelj, ha te elégedett vagy ezzel a ruhával, akkor a kérdés el van döntve.
De ha te is érzed, hogy ez nem az igazi, akkor keress tovább. Hidd el, lehet olcsón is szépeket találni. Kérdezgesd az ismerősöket, itt a GYK-n is csomó hasznos tippek kaphatsz.
A lényeg, hogy olyan ruhában esküdj, amiben tökéletesen szépnek érzed magad.:)
Meg van az álomruhám :) amiet belinkeltem kettőt felvéve sajna nem az én alakomra készítették :D
De megvan végre :) egy Mori Lee ruha :)
Mori Lee jó választás! :) Nekem is onnan van az álomruhám: [link]
Ez, és az ehhez hasonló fazonok tetszenek nekem legjobban, és a Mori Lee ruhák közt rengeteg gyönyörű van, ami hasonló. Megkérdezhetem, hogy ezt mennyiért bérled? Amúgy ez is nagyon szép ruha, jó választás volt! :)
Gyönyörű leszel!!!!
Még meg sem néztem melyiket választottad én már akkor láttam,hogy az a legszebb.
Írtam is volna ,hogy azt válaszd!
CSODASZÉP,,,, :)
(Aki a videó linket küldte)
Köszönöm mindkettőtöknek!Másik kérdésben teljesen lehurrogták a választásom, mert elvileg kövérít :( Holott rám sincs még igazítva!
A te álomruhád is gyönyörű!!!!!én is próbáltam ilyen tüllöset de nem tetszett magamon, bár kicsit másmilyen volt!85ezerért béreljük, menyecskeruhával, tartozékokkal együtt!szerintem ennyit megér :)
nagyon szép amit választottál, én is írtam volna, hogy azt válaszd! :)
ha szabad megtudni, mennyiért veszed/kölcsönzöd, hol, és mi van az árban???
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!