Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyrészes esküvöi ruha vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyrészes esküvöi ruha vagy két részes? Pánt nélkülire gondolok

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Melyik kényelmesebb? Neketek milyen volt?? Az egyrészest télleg lehúzza a súly? Nekem ezt mondta a szalonos hölgy. Még csak kétrészest próbáltam de az álmom egyberészes pánt nélküli. De elbizontalanodtam.
2011. okt. 2. 10:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha te elégedett vagy ezzel a ruhával, akkor a kérdés el van döntve.

De ha te is érzed, hogy ez nem az igazi, akkor keress tovább. Hidd el, lehet olcsón is szépeket találni. Kérdezgesd az ismerősöket, itt a GYK-n is csomó hasznos tippek kaphatsz.

A lényeg, hogy olyan ruhában esküdj, amiben tökéletesen szépnek érzed magad.:)

2011. okt. 3. 12:58
 22/31 anonim ***** válasza:
2011. okt. 4. 18:05
 23/31 A kérdező kommentje:

Meg van az álomruhám :) amiet belinkeltem kettőt felvéve sajna nem az én alakomra készítették :D

De megvan végre :) egy Mori Lee ruha :)

2011. okt. 5. 15:24
 24/31 anonim ***** válasza:
Lássuk:)
2011. okt. 5. 15:58
 25/31 A kérdező kommentje:

Ezek tetszettek nagyon :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Végül ez a Mori Lee lett a nyerő :)

[link]

[link]

2011. okt. 5. 16:29
 26/31 anonim ***** válasza:

Mori Lee jó választás! :) Nekem is onnan van az álomruhám: [link]

Ez, és az ehhez hasonló fazonok tetszenek nekem legjobban, és a Mori Lee ruhák közt rengeteg gyönyörű van, ami hasonló. Megkérdezhetem, hogy ezt mennyiért bérled? Amúgy ez is nagyon szép ruha, jó választás volt! :)

2011. okt. 5. 17:32
 27/31 anonim ***** válasza:

Gyönyörű leszel!!!!

Még meg sem néztem melyiket választottad én már akkor láttam,hogy az a legszebb.

Írtam is volna ,hogy azt válaszd!

CSODASZÉP,,,, :)

(Aki a videó linket küldte)

2011. okt. 5. 17:42
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!Másik kérdésben teljesen lehurrogták a választásom, mert elvileg kövérít :( Holott rám sincs még igazítva!

A te álomruhád is gyönyörű!!!!!én is próbáltam ilyen tüllöset de nem tetszett magamon, bár kicsit másmilyen volt!85ezerért béreljük, menyecskeruhával, tartozékokkal együtt!szerintem ennyit megér :)

2011. okt. 5. 17:51
 29/31 anonim ***** válasza:
Mindenképp megéri! Nagyon jó üzletet csináltatok. :) Azokkal akik lehurrogtak pedig ne foglalkozz, ha rád lesz igazítva és rendesen be lesz fűzve, gyönyörű alakod lesz, darázsderékkal, szép dekoltázzsal, akár egy álom. :)
2011. okt. 5. 18:23
 30/31 anonim ***** válasza:

nagyon szép amit választottál, én is írtam volna, hogy azt válaszd! :)

ha szabad megtudni, mennyiért veszed/kölcsönzöd, hol, és mi van az árban???

köszi :)

2011. okt. 20. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!