Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csokor ötleteitek vannak, polgári esküvőre, mennyaszónyi ruha nélkülire? Milyen virágból csináltatnál kis csokrot?
anya mikor második házasságát kötötte,halványzöld kosztümben volt,és -mivel ezek a kedvencei- mezei virágokból volt a csokra
ilyen,csak a lila helyezz zöldes a külső rész
Ehez azért nemártana tudni az alakod,magasságod bocsi,de a súlyodat is illetve a korod.Továbbá kedvenc virág ,szín. . .
Tudok neked mondani ha adsz valami támpontot.
Egy virágkötő
Anyum is virágkötő. :)
Tényleg a nyújtott csokor lenne praktikus, virág pedig liliom, calla, orchidea (nagyon sok féle van, de a cymbidium és a phalaenopsis az elterjedtebb), de egyszerű napraforgókból is szép (összefogni 5öt mondjuk, a szárára tekerni tüllt).
Annyira gyönyörű, nekem tuti ilyen lesz ha férjhez megyek (elvileg nemsoká) :)
A callaval vigyázni kell, mert befogja a ruhát és nem jön ki belőle!
Sok boldogságot! :)
A liliom fogja meg a ruhát nem a kála.De a kötők ezért is szedik ki csipesszel,mert ha vki azt visz és a kedvenc vagy bérelt ruhát összefogja a virágpor,akkor aztán egy ismerősének se fogja ajánlani.Viszont annyiban bocsi de nem értek egyet,hogy a kála manapság jött be esküvői csokorként a tudatba és azt nem lehet megcsinálni szépen bókolónak a szára miatt.Orchidea meg ilyen korban lévő hölgynek(bocsánat kérdező)szintén nem ajánlott mert az inkább fiataloknak van,+ eszméletlen drága.
Maga a nyújtott csepp link szép volt amit belinkeltél ilyet szerettem volna Én is.Csak még nemjutottam a gépemhez.
1 Virágkötő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!