Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen csokor ötleteitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csokor ötleteitek vannak, polgári esküvőre, mennyaszónyi ruha nélkülire? Milyen virágból csináltatnál kis csokrot?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Édesanyáméknak anyu kosztümjéhez illő narancssárga rózsacsokor volt nagyon szép volt :)
2011. febr. 1. 09:23
 2/13 anonim ***** válasza:
www.uristenhazasodunk.hu
2011. febr. 1. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:

anya mikor második házasságát kötötte,halványzöld kosztümben volt,és -mivel ezek a kedvencei- mezei virágokból volt a csokra

[link]

ilyen,csak a lila helyezz zöldes a külső rész

2011. febr. 1. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
2011. febr. 1. 09:40
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.:-)
2011. febr. 1. 11:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Ehez azért nemártana tudni az alakod,magasságod bocsi,de a súlyodat is illetve a korod.Továbbá kedvenc virág ,szín. . .

Tudok neked mondani ha adsz valami támpontot.

Egy virágkötő

2011. febr. 1. 12:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok,és molett a korom 36 kedvenc színem és virágom pedig nincs.
2011. febr. 1. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha alacsony vagy akkor mindenképpen nyújtott csepp alakut ajállanék.Ez megnyújt és vékonyit is.Korod alapján egy szolid visszafogttat tudék elképzelni.Ha a saját gépemnél leszek akkor linkelek neked.Ma vagy holnap ha jó.
2011. febr. 1. 19:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Anyum is virágkötő. :)

Tényleg a nyújtott csokor lenne praktikus, virág pedig liliom, calla, orchidea (nagyon sok féle van, de a cymbidium és a phalaenopsis az elterjedtebb), de egyszerű napraforgókból is szép (összefogni 5öt mondjuk, a szárára tekerni tüllt).

[link]

Annyira gyönyörű, nekem tuti ilyen lesz ha férjhez megyek (elvileg nemsoká) :)

[link]

[link]

[link]

[link]

A callaval vigyázni kell, mert befogja a ruhát és nem jön ki belőle!

Sok boldogságot! :)

2011. febr. 1. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:

A liliom fogja meg a ruhát nem a kála.De a kötők ezért is szedik ki csipesszel,mert ha vki azt visz és a kedvenc vagy bérelt ruhát összefogja a virágpor,akkor aztán egy ismerősének se fogja ajánlani.Viszont annyiban bocsi de nem értek egyet,hogy a kála manapság jött be esküvői csokorként a tudatba és azt nem lehet megcsinálni szépen bókolónak a szára miatt.Orchidea meg ilyen korban lévő hölgynek(bocsánat kérdező)szintén nem ajánlott mert az inkább fiataloknak van,+ eszméletlen drága.

Maga a nyújtott csepp link szép volt amit belinkeltél ilyet szerettem volna Én is.Csak még nemjutottam a gépemhez.

1 Virágkötő

2011. febr. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!