Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyrészes esküvöi ruha vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyrészes esküvöi ruha vagy két részes? Pánt nélkülire gondolok

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Melyik kényelmesebb? Neketek milyen volt?? Az egyrészest télleg lehúzza a súly? Nekem ezt mondta a szalonos hölgy. Még csak kétrészest próbáltam de az álmom egyberészes pánt nélküli. De elbizontalanodtam.
2011. okt. 2. 10:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ha hazaérek töltök fel én is képet arról amit próbáltam :) kiváncsi leszek a véleményetekre :) köszi h ennyien írtatok!
2011. okt. 2. 11:36
 12/31 Gabriel99 ***** válasza:

azért vannak "érdekes" esküvői ruhák :

[link]

2011. okt. 2. 11:41
 13/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:41

Szerintem amúgy sem szép esküvőre a dekoltált ruha, nem illik, de nem botránkozom meg ha minimálisan kin van a cici.

De ez undorító (:

2011. okt. 2. 13:11
 14/31 A kérdező kommentje:

Ez a ruha két részes, ez volt ami tetszett!

[link]

2011. okt. 2. 16:39
 15/31 anonim ***** válasza:
10.30-as válaszoló vagyok. Őszintén szólva nekem nem tetszik. Nagyon látszik rajta, hogy kétrészes, és ezáltal számomra "gagyi" hatást kelt. Szép alakod van, ez látszik így a ruhán keresztül, egy szebb ruha (főleg ha egyberészes) még jobban kihangsúlyozná ezt. Keresgélj tovább, én azt ajánlom! Ha gondolod a későbbi ruhákat is belinkelhetnéd ide, és segítünk választani.
2011. okt. 2. 17:51
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszike :) Persze belinkelhetem, de majd csak szerdán megyünk két másik szalonba :)

Az álomruhám ez a kettő :

[link]

2011. okt. 2. 18:04
 17/31 anonim ***** válasza:

Akkor miért "éred be" a próbálttal?

Az álomruháid sokkal szebbek :)

2011. okt. 2. 19:38
 18/31 A kérdező kommentje:
Mert sajnos egy ilyen ruha kölcsönzése 100 ezernél kezdődik, annyi pénzünk pedig sajnos nincsen rá!
2011. okt. 2. 20:19
 19/31 anonim ***** válasza:

10:45-ös vagyok

Valóban a szép és minőségi ruhák 100nál kezdődnek (az enyém is 130ezer volt vidéken), de ha én még egyszer férjhez mennék, nem adnék ki ennyi pénzt érte!

Tuti "használtan" vagy külföldről hozatnám, ismerősök is így csinálták és "fillérekből" megúszták, ráadásul a ruha az övéké maradt amit utána akár el is tudtak adni.

Pl. ilyenekre gondoltam:

[link]

Itt kb. 50ezerből megvan a ruha+ postaköltség és nagyon szépek! Egy varrónő meg itthon rád igazítja, de az már szerintem nem kerül olyan sokba.

Amit felpróbáltál ruha tényleg nem szép, olyan olcsó hatású:(( Ne haragudj ezért!

De nézd meg a teszveszen, vaterán, szépséges ruhákat lehet ott is kapni és nem csak használtan!

2011. okt. 3. 07:34
 20/31 A kérdező kommentje:
Igen, kb 50-60 közt lehet renelni külföldröl de plusz menyecskeruha bérlés kb 10-20 ezer nálunk plusz fátyol kesztyü pelerin. Kb ugyanoda lyukadok ki ha külföldröl veszem. De még csak egy szalonba voltunk szerdán még kettöbe megyünk szal nem ez a végleges :) majd szerdán teszek fel képeket a másik két szalon ruháirol :)
2011. okt. 3. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!