Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészes esküvöi ruha vagy két részes? Pánt nélkülire gondolok
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:41
Szerintem amúgy sem szép esküvőre a dekoltált ruha, nem illik, de nem botránkozom meg ha minimálisan kin van a cici.
De ez undorító (:
Köszike :) Persze belinkelhetem, de majd csak szerdán megyünk két másik szalonba :)
Az álomruhám ez a kettő :
Akkor miért "éred be" a próbálttal?
Az álomruháid sokkal szebbek :)
10:45-ös vagyok
Valóban a szép és minőségi ruhák 100nál kezdődnek (az enyém is 130ezer volt vidéken), de ha én még egyszer férjhez mennék, nem adnék ki ennyi pénzt érte!
Tuti "használtan" vagy külföldről hozatnám, ismerősök is így csinálták és "fillérekből" megúszták, ráadásul a ruha az övéké maradt amit utána akár el is tudtak adni.
Pl. ilyenekre gondoltam:
Itt kb. 50ezerből megvan a ruha+ postaköltség és nagyon szépek! Egy varrónő meg itthon rád igazítja, de az már szerintem nem kerül olyan sokba.
Amit felpróbáltál ruha tényleg nem szép, olyan olcsó hatású:(( Ne haragudj ezért!
De nézd meg a teszveszen, vaterán, szépséges ruhákat lehet ott is kapni és nem csak használtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!