Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos Te is láttad a nyáron az utcán, hogy sajnos most újra a vaskos láb a divat a fiúk körében. Csak úgy dagadtak ki a combok és a vádlik a rövidnadrágok szárából. Én meg a kis nyeszlett, sovány lábaimmal elbújhattam a föld alá a többi rövidnadrágos srác mellett.
Amúgy Neked milyen a férfiideálod? Milyen típusú srácok "jönnek be"? A karcsúbbak vagy a macisabbak? A rövidhajúak vagy a hosszúhajúak esetleg? A visszafogott típus vagy a vagányabb?
egyértelműen a karcsúbbak, a macis meg kigyúrt pasik nem jönnek be :)
hosszú haja meg a lánynak legyen inkább :)
a magas, vékony fiúkat szeretem :)
Óh, igen, az arany középút mindenből a legjobb. Örülök, hogy megismertelek. Csodálatos lány lehetsz (mondja ezt egy házasember). Most elbúcsúzom, mert az asszonyka ott ül az ágyon, s nagyon csábító mozdulatokkal jelzi, hogy akar tőlem valamit. Vajon mit akarhat? Fogalmam sincs. :-)
Na szia!
én is örülök h megismerhettelek!
de jó már nektek! :)
akkor jó szórakozást! :P
Te kis pajzán! Mire gondoltál? Nem szégyelled magad?? Mi már olyat nem csinálunk? Ahhoz mi már túl öreg házasok vagyunk. Meg már késő is van. Kis lábsimi meg vállpuszi max.
Na kikapcsolom a gépet! Üdv és még majd társalgunk! Szia!
igaz már késő van, holnap tanítás :)
akkor szia(sztok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!