Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát vennéd fel, ha te lennél a koszorúslány?
Figyelt kérdés
Vagy melyiket "adnád rá" a koszorús lányodra? Elsősorban a fazon a fontos, nem a szín.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
2011. szept. 2. 18:20
41/50 anonim válasza:
21:09-es! A menyasszonyt véletlenül nem Alíznak hívták? :) Csak mert múlt héten volt egy lagzi,ahol ez az Alíz nevű ismerősöm ebben a ruhában [link] ment férjhez! :)
42/50 anonim válasza:
a második a legszebb szerintem
43/50 anonim válasza:
húúú bármelyiket, de akkor már főként a 2., 4, 7, 11, vagy 13. :) leginkább a 11. az tetszik legjobban:)
44/50 anonim válasza:
én tuti az elsőt. az nagyon egyszerű, helyes, cuki. azt.:)
45/50 anonim válasza:
a 2., mert szerintem a 11essel elvonnád a figyelmet a mennyasszonyról..
46/50 anonim válasza:
Én csak a 11-re adom le a voksom.
Az hogy meg elvonnám a figyelmet a menyasszonyról "kit érdekel"!!!Az a lényeg hogy ő,én jól érezzem magam benne.
De amúgy ha ilyesmi ruhában vannak a koszorúslányok annál jobban megnézik őket is.Azok a lelógós ruhák olyan mintha nem is koszorúslány ruha lenne hanem csak egy sima estélyre is föl lehet venni.
48/50 anonim válasza:
2,11 , de inkább a 11, mert az jobban tetszik, de ha a menyasszonynak egyszerűbb ruhája lenne, akkor a 2-est
49/50 anonim válasza:
Nálam a 11-es az abszolút befutó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!