Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát vennéd fel, ha te lennél a koszorúslány?
Vagy melyiket "adnád rá" a koszorús lányodra? Elsősorban a fazon a fontos, nem a szín.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
8, 13. De attól is függ, mekkora felhajtás lesz a lagzi körül.
A 3. is szép például, de ehhez meseszép menyasszonyi ruha és világraszóló lakodalom "illik". :)
A 2. vmi eszméletlen szép :). Ezenkívül, ami tetszik nekem és sztem alkalmas koszorúslányruhának, az az 5., a 10. és a 12... a 4. is jó lenne, ha egy bigyóval kevesebb lenne rajta. Viszont ha neked kell kiválasztanod, hogy melyik ruhát add a koszorúslányokra, akkor először azt gondold végig, hogy milyen az alkatuk, mert boleró nélkül nem mki tud felvenni pl. egy pánt nélküli ruhát (nekem speciel kell legalább egy pánt, hogy megtartsa a melleimet, pedig nem vmi kínai vacak pántnélküli melltartót próbáltam, és a méret is jó volt). Ha ilyen szemmel nézem, akkor a 10. a legideálisabb, mert alá fel lehet venni melltartót úgy, hogy ne látsszon ki, és emellett sikkes, divatos és csinos is.
A többi ruha az ízlésemnek vagy túl rövid, vagy túl báli-a pompázást azon a napon hagyjuk meg a menyasszonynak sztem, egy szolidabb ruhában is lehet gyönyörű egy koszorúslány :).
"Egyébként nálam a 4es és a 13as a befutó, talán azért is, mert nem rózsaszín (vagy annak árnyalatai) a többi 12vel ellentétben..."
Írtam, hogy nem a szín a fontos. Főként a fazon, ami érdekel. Arról meg nem én tehetek, hogy tele van a net rózsaszínnel. Tudom, hogy nem mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!