Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeretnék az idén megházasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék az idén megházasodni. Mik a legfontosabb teendők?

Figyelt kérdés
Kb 50-70 fős lenne a lagzi... Rokonok és barátok.
2009. ápr. 18. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
első az időpont foglalás az önkormányzatnál, aztán a hely lefoglalása ahol étkezni akartok. ez a kettő a legfontosabb szerintem, a többi már csak másodlagos és gyorsan elintézhetó
2009. ápr. 18. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
na jó de legelsőnek keress egy férj-jelöltet, anélkül nehéz lesz ....
2009. ápr. 18. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:

:):) Köszi a jelölt már megvan. De vajon ő is akarja???:):)

Igen akarja!

Köszönöm a válaszokat. Kb mennyibe kerülhet egy ilyen lagzi?

2009. ápr. 18. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Kerületenként (helyenként) változó mennyit kérnek a helyiség bérletéért+pezsgő (irreális áron)+zene és amit még ezen felül akarsz:)

Teljesen ingyenes csak a két tanúval irodában tartott esküvő. Amit fentebb leírtam talán húszezer, de ez a fapad.

2009. ápr. 18. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Először is gratuláció a szándékhoz. Nekünk idén júliusban lesz az esküvőnk, januárban kezdtük el a szervezést, kb 70-80 fővel számolunk, a jelenleg kalkulált szumma kiadásunk várhatóan 1.200.000 Ft körül fog megállni (nagyon reméljük). Mondjuk ebben minden benne van (ruhák, zene, étterem stb.), az egyetlen "luxus", az hogy hintót bérlünk (60.000 Ft). De pl. a meghívót, ületőt én csináltam/csinálom.
2009. ápr. 19. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is 1,2 M hintó nélkül:)75 fő

Na figyu: Mi márc. elején találtuk ki, hogy csináljunk lagzit júliusban. Merész!!! Azt mondták! 3 hét alatt mindent elintéztünk!

1. időpont (ezzel szerencsénk volt, a legjobbat kaptuk, várakozás nélkül)

2.Azonnal zenész és vőfély keresése, mert a legjobbak már ilyenkor le vannak foglalva.

3. díszterem lefoglalása

4. kaja, pia elintézve

5. dekoráció, virágok 2 nap alatt elintézve

6. a párom öltönyét 10 perc alatt vettük meg (már régebben nézegettük, hogy 1x ilyen lesz)

6. én ruhám: 4 nap alatt végigjártam az összes ruhaszalont, végül az elsőből kiválasztottam a legszebbet, és az újasszonyt is. Esküvői cipők 2 nap.

7. autó (gyönyörű a saját autónk is)

8. süti, torta ok

9. gyűrűk (elintézve)

10. meghívók ok (májusba osztjuk)

Biztos kihagytam egy csomó mindent, de hiszti nélkül, 9 hós kislány birtokában lazán, flottul leszerveztünk mindent.

Puszi minden arának

2009. ápr. 20. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!