Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék az idén megházasodni. Mik a legfontosabb teendők?
:):) Köszi a jelölt már megvan. De vajon ő is akarja???:):)
Igen akarja!
Köszönöm a válaszokat. Kb mennyibe kerülhet egy ilyen lagzi?
Kerületenként (helyenként) változó mennyit kérnek a helyiség bérletéért+pezsgő (irreális áron)+zene és amit még ezen felül akarsz:)
Teljesen ingyenes csak a két tanúval irodában tartott esküvő. Amit fentebb leírtam talán húszezer, de ez a fapad.
Nekünk is 1,2 M hintó nélkül:)75 fő
Na figyu: Mi márc. elején találtuk ki, hogy csináljunk lagzit júliusban. Merész!!! Azt mondták! 3 hét alatt mindent elintéztünk!
1. időpont (ezzel szerencsénk volt, a legjobbat kaptuk, várakozás nélkül)
2.Azonnal zenész és vőfély keresése, mert a legjobbak már ilyenkor le vannak foglalva.
3. díszterem lefoglalása
4. kaja, pia elintézve
5. dekoráció, virágok 2 nap alatt elintézve
6. a párom öltönyét 10 perc alatt vettük meg (már régebben nézegettük, hogy 1x ilyen lesz)
6. én ruhám: 4 nap alatt végigjártam az összes ruhaszalont, végül az elsőből kiválasztottam a legszebbet, és az újasszonyt is. Esküvői cipők 2 nap.
7. autó (gyönyörű a saját autónk is)
8. süti, torta ok
9. gyűrűk (elintézve)
10. meghívók ok (májusba osztjuk)
Biztos kihagytam egy csomó mindent, de hiszti nélkül, 9 hós kislány birtokában lazán, flottul leszerveztünk mindent.
Puszi minden arának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!