Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kastélyhotelben tartanád az esküvődet?
Figyelt kérdés
Nekem ezek tetszenek, bár nem vagyok nagyon jártas, hogy hol milyenek vannak.
2011. aug. 27. 12:49
1/9 anonim válasza:
Nekünk simán megfelelt egy kisebb,ízléses étterem is,remek volt a kaja,a kiszolgálás,minden.Még az "elittebb"rokonok sem panaszkodtak.
2/9 anonim válasza:
Nekem a sasvári tetszik. Jártam már Parádsasváron és jól néz ki az egész. Van még egy [link]
4/9 sumergo válasza:
Egyikben sem, felesleges rongyrázásnak tartom az ilyet! Nem ettől lesztek együtt boldogok!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, ez is szép hely. Egyébként nem a nagy flanc miatt kérdeztem. Ha egyszer lesz esküvőm, lehet, hogy megyünk, majd 10-15 fővel és az nem drága, viszont meghitt.
2011. aug. 27. 13:02
6/9 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy mi ketten a két tanúval. :) Imádom a történelmi helyeket. A falak is mintha beszélnének.
2011. aug. 27. 13:03
8/9 anonim válasza:
A Puchner Kastélyt ismerem "személyesen", de a parádsasvári jobban tetszik.
Egyébként szerintem mindegy. Válassz valami alapján! Pl, melyik van közelebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!