Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi pénzt adjunk neki?
A legjobb barátunk esküvőjére készülünk. A párommal úgy döntöttünk hogy a pénzt adjuk oda nekik, hisz ők tudják mit szeretnének. A pénzt azért gondoltuk mert nem szeretnénk hogy valamiből kettő lenne nekik.. mert elő fordulhat.
Mégis mennyi pénzt adjunk nekik, ők a legjobb barátaink már úgy tekintjük őket mintha a családhoz tartoznának!
"A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:46" Ne haragudj, kicsit félreértettem amit írtál. Igazad van.
Legutoljára 2006-ban voltunk lakzikban 20.000Ft-ot adtunk ketten a férjemmel együtt.
A mi esküvőnkkön is általában 20.000Ft-ot adtaka barátot, vagy ennél kevesebbet.
Szia kolopele:)
Megvan még a 1,5 milliós állásod?
100ezer??????????
Ahhoz igen jól kell keresni...
Itt nem lehet igazából összegeket írni, mert nem tudhatjuk a kérdező anyagi helyzetét.
Ezért írtam 20ezret, mert szerintem valamilyen szinten az a minimum(barátnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!