Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt adjunk? Dr....

Mennyi pénzt adjunk? Dr. Balogh Imre, Szt. János kórház. Megkérdezni nem merem tőle.

Figyelt kérdés
Hozzá jártam magánrendelésre is, alkalmanként 10.000 Ft-ért. Programozott császárom lesz méretaránytalanság miatt.
2010. aug. 11. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Hátha nem kérdezitek, meg, és ő nem mond egy összeget akkor annyit amennyit a tárcád bír.

Én is magán rendelésre jártam, és hál istennek a dokim azt mondta, hogy ő elvileg ingyen dolgozik, de ránk bízza, hogy mennyit bír a tárcánk.Mi úgy döntöttünk, hogy max 20eFt-ot tudunk adni.

Akinél a fiamat szültem 2 éve, ő szintán magán doki volt, egy másik kórházban, ő leközölte, hogy 70-80eFT. Hál istennek végül ügyeletes orvosnál szültem neki akkor 15eFt-ot adott a férjem. (nem is érdemelte volna meg a dokim a pénzt, mert a 36ik héttől felszívódott, és volt vizsgálat ami emiatt kimaradt, meg pl. a hüvelyválladékot is csak a 39ik héten vették le.)

37h kismami

2010. aug. 11. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát Ő nem fog árat mondani, mert nem mondhat, most volt ez a botrány tudod, hogy feljelentették a dokit, mert előre mondott árat.

Én is a dokim magánrendelőjébe jártam 8ezer volt/alkalom, és Én mondtam neki viccesen, hogy nem szeretném, ha valamelyikünknek is rossz szájíze lenne, úgyhogy legyen kedves megmondani, hogy mennyiért töltené velem az időt a szülőszobán, ha szülök? :-)

Mire nevetett, Én is, zavarba jöttünk, és azt mondta, hogy mondjam meg Én, Én mondtam 50ezret(mé' nem kevesebbet, ne kérdezd..), nagyon megköszönte, és mondta, hogy okés.

Nem volt ciki szerintem.

Az kellemetlenebb, ha látod a fején, hogy keveset adtál, vagy legközelebb is mennél hozzá, és nem vállal, vagy ilyesmi...

39h. km.

2010. aug. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!