Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyi pénzt adjunk neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyi pénzt adjunk neki?

Figyelt kérdés

A legjobb barátunk esküvőjére készülünk. A párommal úgy döntöttünk hogy a pénzt adjuk oda nekik, hisz ők tudják mit szeretnének. A pénzt azért gondoltuk mert nem szeretnénk hogy valamiből kettő lenne nekik.. mert elő fordulhat.

Mégis mennyi pénzt adjunk nekik, ők a legjobb barátaink már úgy tekintjük őket mintha a családhoz tartoznának!

2011. aug. 22. 00:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

"Annyit adj, amennyit a pénztárcád elbír."

Nyilván amennyit megengedhettek magatoknak, de amennyi még nekik sem kellemetlen (én nem szívesen fogadnék el a legjobb barátomtól sem túl nagy összeget az esküvőmre!)

2011. aug. 22. 00:42
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Mmostanában az a szokás,hogy minimum annyit szokás adni,amennyibe a kettőtök vacsorája kerül az esküvőn.Na én ezen nagyon kiakadtam anno,mikor megtudtam,hogy az esküvőn amire megyek 16ezer forintos vacsora lesz(fejenként ennyibe került az a negyedadag pörkölt,meg gomba leves,ami valójában húsleves címén volt feltűntetve,ja és tiszta álluxusként volt minden feldíszítve rongyrázással)...Szóval én 16ezret nem tudtam sajnos adni,de vásároltam ajándékot és 10ezret adtam végül...Szóval tényleg annyit,amennyit a pénztárcád enged.
2011. aug. 22. 00:47
 3/19 anonim ***** válasza:
20%
Unokatesóm esküvőjére egymilliót adtam, egyáltalán nem volt megsértődve. Nincs olyan ember aki a pénz miatt örök haragot fogadna ellened. Sokkal inkább akkor ha keveset adsz. Tapasztalat.
2011. aug. 22. 00:48
 4/19 son of satan válasza:
40%
Az nem kevés. Én csak 300 ezret adtam tesómék lagzijára, úgy voltam vele hogy annyi is elég.
2011. aug. 22. 01:18
 5/19 anonim válasza:
47%
A rokonok megsértődnek, ha keveset adsz, de a barátok nem, mert a barátságnál nem ez a fok mérő. Amennyit nem szégyellsz se te, sem a barátod. Nehéz kitalálni a pontos összeget, de ez a legyen a legnehezebb kihívásod az életben. :)
2011. aug. 22. 01:22
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

Mi rokonok esküvőjén voltunk kb. 4 éve, akkor egy porcelán étkészletet adtunk (18000 Ft) meg 20ezer forintot és négyen mentünk.

Szerintem 40-50 ezer forint reális lenne, ha megengedhetitek magatoknak. Ennél többet szerintem nem kell, hiszen nem azért hívtak meg titeket, hogy minél több pénzt gyűjtsenek, hanem azért mert szeretnek titeket és veletek együtt szeretnének ünnepelni. :)

2011. aug. 22. 01:37
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Itt a vége, fuss el véle....................Még hogy kizárólag szeretetből. De inkább hagyjuk.
2011. aug. 22. 01:45
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Mi 4 éve voltunk nagyon jó barátok lagzijában, akkor 30-at adtunk ketten. Szerintem most olyan 40 körül reális.
2011. aug. 22. 08:52
 9/19 A kérdező kommentje:
A párommal úgy beszéltük hogy 100 ezernél kevesebbet nem adunk. Akkor az jó ha 100 ezret adunk nekik?
2011. aug. 22. 09:01
 10/19 anonim ***** válasza:
29%

100 ezer?:O

Anyukámnak mindig azt mondták a szülei, hogy annyit vigyél ammenyit leeszel, nyilván, hogy közeli barátok többet, de 100at?Kb. egy menü 5000Ft, mi megyünk esküvőre szombaton, ezért az unokatestvéremékkel együtt 9-en vagyunk, 45.000Ft-ot adunk asszem.Igaz nem közeli rokon, a mennyaszony nekem a harmadunokatestvérem.

2011. aug. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!