Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tánc lagziban, de hogyan? (vendégként)
Jövő héten esküvőre megyek. Eddig megúsztam a táncolást azzal, hogy kicsi voltam. De most már 20 vagyok, úgy hogy illene megmozdulnom és nem végig ücsörögni...
Sajnos annyira szégyellős vagyok, hogy ha társaság előtt kell táncolni, egyszerűen nem hallom ki a ritmust, semmit, csak zaj a zene.
Igazából szeretnék én táncolni, tanították is egyszer nekem a csárdás lépéseit, de úgy érzem mintha ugrálnék, mint egy bakkecske. Szeretnék táncolni egy kicsit úgy, hogy ne legyen égő, és ne legyek frusztrált.
Tudnátok vmi tippet, hogy hogyan gyakoroljak itthon, vagy hogyan kell majd lépnem a táncnál?
Én 3 hét múlva megyek lagziba, és mintha magamról olvasnék. Én is egy visszahúzódó lány vagyok, habár én szeretem az ilyen zenéket meg alapból szeretek táncolni csak társaságban annyira nem. De itthon sokszor van, hogy felteszek valami zenét és táncikálok :D
De amúgy a youtube tényleg sokat segít! Én rengeteg lagzis videót megnéztem már és szerintem megy már a tánc. Na jó persze élesben lehet más lesz, de annyi csak hogy egyet jobbra, egyet balra kell lépni, meg jobb esetben tényleg körbe állnak az emberek és egymásba karolnak, ott végülis csak ütemre kell lépni. Én inkább azon izgulok, hogy mi lesz ha valaki felkér táncolni nehogy a lábukra lépjek :D Mert én még párosan soha sem táncoltam, egyedül ellötyögök, de párban lesz majd egy érdekes menet...
Na de én mondjuk már várom, jó lesz kicsit táncolni, és ne izgulj.
21/L
youtube-t már én is néztem, próbáltam táncolni is rá, egész jól belejöttem :D amúgy is táncolok, ha egyedül vagyok. legutóbb amikor a menyasszony táncnál táncoltam a vőlegénnyel, azt mondta egyik ismerősöm, hogy mit hazudok én, hogy nem tudok táncolni, milyen jól csináltam meg ilyenek. Majd erre gondolok:)
De amúgy az a baj, hogy barátom családja fog figyelni. Főleg az anyukája.
Köszönöm a tanácsokat és bátorításokat. Majd csak túlélem, jaj csak vmi jó zene legyen :D
Na túléltem! :)
De azt mondta a barátom, hogy ugráltam össze vissza. Hát menjen a fenébe... Amikor az egyik csajjal táncoltam, annak semmi kifogása nem volt. Barátom meg próbált vezetni, vagyis a csípőm akarta tekerni, de nem nagyon tudtunk együtt mozogni :D
Tiszta gáz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!