Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy fiatal kisfiú koszorúslány ruhát felvenni az esküvőmre?
covenant: Köszi!
Figyeljetek, szerintem nem megy el már 9 évesen. (Nem rosszindulatból írom.)
(ált. iskolában tanítok)
Saját tapasztalataimat írom le:
1. Lány...: Csak és kizárólag fiú ruhát hordott, nem akart a többi kislánnyal játszani, elkülönült.. Én mindig a lányokkal veszekedtem, hogy milyen kis gonoszak, fogadják be stb. Mikor nyolcadikosok lettek, bocsánatot kértem a lányoktól (ő nem hallotta természetesen), mert addigra világossá vált, hogy ő picit más, mint a többi lány. A fiúkkal barátkozott, és pl. az osztálykiránduláson a fiúkkal akart aludni, természetesen nem azért, mert szexelni akart velük.
Ő azóta műtéteken esett át, boldog fiúként...
2. fiú: Helyes, szép kisfiú, jófej, okos. A többi fiú kiskoruk óta csúfolta, mikor nagyobbak lettek, kályhának nevezték, ami őt nem zavarta. Ezt csak úgy értem, a fiúk éreztek valamit, ami miatt így hívták. Nem bántották, mondjuk ez szerencsés osztályközösség volt.
Az osztálytársai szerették, a mai napig megmaradtak a barátságok. A fiúról közben kiderült, homoszexuális. Van partnere, nyíltan vállalja. Okos, értelmes, egyetemet végzett fiatalember, az anyukája is büszke rá.
Ez csak úgy kikívánkozott.
De: A 9 éves kisfiú még valóban kicsi, semmit sem lehet róla mondani, főleg így látatlanban. Én a helyedben a többi ember reakciója miatt nem engedném neki a ruhát. És egyet értek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, életre szóló rossz élménye lehet belőle, ha emiatt gúnyt űznek belőle.
Szerintem egyszerűen csak nem akar "kimaradni".
Nem lányruha kell hanem egy színben hozzáillő fiú ing.
Tudod mint amilyeneket a grófok meg bárók hordtak.
Nem lehet, hogy inkább az áll a háttérben, hogy irigyli, ő nem lehet olyan feltűnő, mint a lányok? Esetleg, hogy neki egyszerű a szerelése?
Egyébként meg sok olyan sport van, pl.: tánc, vagy műkorcsolya, ahol a férfiak is csillogó, vagy éppen flitteres ingben vagy akármiben vannak, persze nadrággal, de attól még egyik sem b*uzi. Úgyhogy, ha neki az a szíve vágya vagy kapjon egy olyan színű inget, mint a lányok, valami csicsát lehet rávarrni, vagy pedig fehér ing, de legyen olyan színű kis nyakkendője és arra legyen valami csicsa rávarrva.:)
Igen!! Attól lesz más,mint egy hétköznapi ing!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!