Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akar egy fiatal kisfiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy fiatal kisfiú koszorúslány ruhát felvenni az esküvőmre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 18:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
19:49 vagyok... bocs, már látom, 9... sztem még így is elmegy... biztos irigyli a lányokat, tényleg meg a pompát... gondolom, fiúként vmi átlag fehér ing-fekete mellényes kreációt kaphatott volna, az meg nem annyira figyelemfelkeltő, mint a csajszik mályvaszínű ruhája :). Uolyan színben vmi jó kis inget (tényleg, esetleg vmi fodrosat, mint ahogy vki előbb írta? manapság úgyis újra kezd divatba jönni a kosztümös filmek stb. miatt :P)
2011. aug. 16. 19:52
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

covenant: Köszi!

Figyeljetek, szerintem nem megy el már 9 évesen. (Nem rosszindulatból írom.)

(ált. iskolában tanítok)

Saját tapasztalataimat írom le:

1. Lány...: Csak és kizárólag fiú ruhát hordott, nem akart a többi kislánnyal játszani, elkülönült.. Én mindig a lányokkal veszekedtem, hogy milyen kis gonoszak, fogadják be stb. Mikor nyolcadikosok lettek, bocsánatot kértem a lányoktól (ő nem hallotta természetesen), mert addigra világossá vált, hogy ő picit más, mint a többi lány. A fiúkkal barátkozott, és pl. az osztálykiránduláson a fiúkkal akart aludni, természetesen nem azért, mert szexelni akart velük.

Ő azóta műtéteken esett át, boldog fiúként...

2. fiú: Helyes, szép kisfiú, jófej, okos. A többi fiú kiskoruk óta csúfolta, mikor nagyobbak lettek, kályhának nevezték, ami őt nem zavarta. Ezt csak úgy értem, a fiúk éreztek valamit, ami miatt így hívták. Nem bántották, mondjuk ez szerencsés osztályközösség volt.

Az osztálytársai szerették, a mai napig megmaradtak a barátságok. A fiúról közben kiderült, homoszexuális. Van partnere, nyíltan vállalja. Okos, értelmes, egyetemet végzett fiatalember, az anyukája is büszke rá.

Ez csak úgy kikívánkozott.

De: A 9 éves kisfiú még valóban kicsi, semmit sem lehet róla mondani, főleg így látatlanban. Én a helyedben a többi ember reakciója miatt nem engedném neki a ruhát. És egyet értek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, életre szóló rossz élménye lehet belőle, ha emiatt gúnyt űznek belőle.

2011. aug. 16. 20:10
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
Tényleg ne hagyjátok neki, 9 évesnél már egyáltalán nem alapvető dolog, hogy érdekli a lányruha.
2011. aug. 16. 23:35
 24/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egyszerűen csak nem akar "kimaradni".

Nem lányruha kell hanem egy színben hozzáillő fiú ing.

Tudod mint amilyeneket a grófok meg bárók hordtak.

2011. aug. 17. 14:41
 25/35 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy inkább az áll a háttérben, hogy irigyli, ő nem lehet olyan feltűnő, mint a lányok? Esetleg, hogy neki egyszerű a szerelése?

Egyébként meg sok olyan sport van, pl.: tánc, vagy műkorcsolya, ahol a férfiak is csillogó, vagy éppen flitteres ingben vagy akármiben vannak, persze nadrággal, de attól még egyik sem b*uzi. Úgyhogy, ha neki az a szíve vágya vagy kapjon egy olyan színű inget, mint a lányok, valami csicsát lehet rávarrni, vagy pedig fehér ing, de legyen olyan színű kis nyakkendője és arra legyen valami csicsa rávarrva.:)

2011. aug. 17. 18:56
 26/35 A kérdező kommentje:
Sokat vitatkoztunk, de végül beéri az ugyanolyan színű blúzzal és nadrággal. De akkor is furcsa, mert a fiúk nem szeretnek színesen öltözködni (általában).
2011. aug. 26. 14:13
 27/35 A kérdező kommentje:
Fodrot tegyünk rá neki?
2011. aug. 26. 14:15
 28/35 anonim ***** válasza:
87%
Én már nem lepődöm meg az ilyesmin, mióta egyszer láttam egy rokonnak a kisfiát,aki konkrétan eljátszotta,hogy megszoptatja a melleivel a játékbabáit...
2011. aug. 26. 14:57
 29/35 anonim ***** válasza:

Igen!! Attól lesz más,mint egy hétköznapi ing!!!

[link]

2011. aug. 26. 16:06
 30/35 anonim ***** válasza:
Sztem a nadrág, kabát lehet fekete, ehhez egy fodros, rózsaszínű ing, és a mellső zsebébe tegyetek egy szép nagy virágot :) Mondjátok meg neki, hogy egyik lány sem lesz ilyen jóképű mint ő, lehet megérti :)
2011. aug. 26. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!