Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem tudtak a szülők segíteni, hogyan finanszíroztátok az esküvőt?
5 fős esküvőnk volt, plusz az egyik tanú barátnője fotósként. kb. 50.000 ft-ból megúsztuk (nem írok dátumot, de már 2000 után volt bőven). Nekem volt egy nagyestélyim, varrattam, saját terv alapján; volt egy csokor, volt egy vacsora ötünknek, ahol mi fizettük a költségeket; a férjemnek egy új zakó és ennyi. Plusz az okmánybélyeg a papírokra.
Nekünk csak a papír kellett, a cécó nem, ezért csináltuk így.
Ez kimaradt: nem kellett spórolnunk, sem kölcsönt felvennünk, sem a családra hagyatkoznunk, az 50.000-et több részletben kellett fizetni: hol a varrónőnek, hol a virágosnak, hol az áruházban a zakóért - nagy összeg egyszerre nem jött össze.
Amikor felíratkoztunk fél évvel korábban az esküvőre, onnatól kezdve minden hónapban félretettem 5-10 ezer forintot. Így nem volt gond. Kölcsönt soha nem vennék fel, pláne nem esküvő miatt. De ha valakinek fontos a nagy lagzi, akkor megértem, azt is, ha kölcsönt akar felvenni emiatt. Én nem tenném - de ha neki fontos, ő miért ne tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!