Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szégyen egy esküvőre csak egy vasalót, vagy egy kávéfőzőt, vagy ilyen apróságot ajándékozni?
Én szemly szerint szégyenlem, hogy csak ennyire telne, de az a helyzet, hogy 2 helyre vagyunk egyszerre meghívottak, és emelett, hogy ajándékot kell vinni, még nagyon sok kiadásunk van a nagyon kevés bevételből. Nem panaszkodni akarok, csak leírom, hogy miért nem bírnánk nagyobb ajándékot venni.
Tüzifát kell venni télire, ami 2firtésbe jön ki, meg nemsokára szülök, meg valami ruhát is kell vennünk, cipővel együtt, mert nincs mit felhúzni. Ja és vidékre megyünk.
Írjatok mit gondoltok, szégyen e lenne valami hasonló aprósággal beállítani?
Azért nem jó ilyet ajándékozni, mert minden 3. vendég ezt veszi. Én az esküvőmön meg fogom kérni a vendégeinket, hogy senki se vásároljon semmit, hanem a menyasszonytáncba adja bele az ajándékra szánt összeget is. Senkinek sem kell 6 tányérkészlet, 4 vasaló, 3 dvd lejátszó.
Ha ti mindenképpen akartok ajándékozni, inkább egyedit gondolj ki. Pl egy festmény vagy újabb fajta kép. Sok van, nem olyan drágák és még hasznát is veszik! Pl konyhába kávészemekről nagy fotó stbstb.
Hasonló a gondom, és a megoldás szerintem: lakástextil.
Mi is kaptunk nászajándékba töröközőt pl, olyan igazi nagy, bolyhos, szuper darabokat, amikre én amúgy nem szoktam ennyit szánni. Ma is kedvenceim, imádom használni. :)
Hasonló ajándékban gondolkodom, mivel az ismerősök ilyenből legfeljebb középkategóriásat szoktak venni, és nem gond, ha több is van belőle.
ma 16:30
Szerintem vagy valami egyedit vegyél, vagy add oda a pénzt. Szerencsére a mi esküvőnk előtt óvatosan megtudakolták a meghívottak, hogy mi az, ami esetleg még hiányzik, vagy a pénznek jobban örülnénk-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!