Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim 25. házassági évfordulójára mit illene ajándékozni?
Nekem pont augusztusba volt a szüleim 24.-ik házassági évfordulója, és vettem nekik egy tortát meg anyukámnak egy ezüstnyakláncot apumnak pedig kocsiba dolgokat!meg neki is egy ezüst nyakláncot!
De nem tom mit szeretnek a szüleid!
írta:Andi 12éves lány.
Szia!
Anyuék 25. házassági évfordulója 2006-ban volt és mi tesómmal egy üveg bort cimkéztettünk fel és néztünk mellé egy szép díszdobozt és 2 poharat, amin 2 gyűrű volt összefonódva.
19 éves lány
Én valami személyeset adnék neki, ami emlékezteti őket az eltelt 25 évre. Szóval valami egyedi ajándékot.
Én azt terveztem a szüleim 25. házassági évfordulójára, hogy egy esküvői képükből csináltatok puzzlet, amit ki kell rakniuk (hogy legyen valami élvezet is benne.Persze nem 100 db-osban :P).
Aztán bekereteztetném nekik, hogy kirakhassák a falra. :)
De tortára is lehet fényképet rakatni, ha gondolod..
Én mindenképp olyasmit adnék, ami kapcsolódik az ünnephez. Amit mind a ketten szép emlékként tudnak visszaidézni.
Akár még egyen póló is szóba jöhet, azzal amit mind a ketten nagyon szeretnek.
Bár ez a szüleidtől is függ. Az enyémek szeretik, ha személyre szabott ajándékot kapnak. A külön-külön kapott ajándék ilyenkor szerintem furcsa és értelmetlen. Hisz nem a személyt ünnepeljük, hanem a 25 évet.
tegnap ünnepeltük a szüleim 54. házassági évfordulóját, és ezt a családi fotóskönyvet ajándékoztuk nekik. Nagyon nagy öröm volt, csinálni is, meg közösen nézegetni is.
Nagyíttattam ki az esküvői fotójukból titokban egyet nagy méretre (21*30), mivel eddig csak kis képük volt albumba ragasztva, majd veszek valami szép keretet hozzá. De szívesen adnék még ezen kívül nekik valamit, amit akár én csinálnék meg itthon. Egyéb házassági évfordulóra, nem szoktunk nekik ajándékozni, és ünnepelni családostul, de ez úgy gondolom különleges alkalom.
Szóval várom még a válaszokat, hogy Ti mit adnátok, adtatok nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!