Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a menyasszonyi ruhám? 28 hetes kismama vagyok és most szombaton fogunk össze házasodni.
gratulálok a kérdezőnek, szép a ruha és sok boldogságot a babához is :)
azokkal meg nem kell foglalkozni, akik azt mondják, h terhesen ne vegyél fel fehér ruhát
A ruha szép, ámbár én sem ilyet választottam volna, hanem olyat, ami kihangsúlyozza a pocakot. Rossz érzés lenne "befűzni" a kisbabát egy míderbe, ámbár biztos felpróbáltad és kényelmes volt.
Aki meg idejött fintorogni a várandós menyasszonyon, az ne feledje, hogy Mária is várta már a gyermeket, amikor házasságra lépett Józseffel. És a pap sem fogja elutasítani azt a párt, aki össze akarja kötni az életét a templomban. Akármilyen színű a ruhája és akármilyen várandós is.
Ráadásul ez nem is templomi esküvő.
Kedves Kérdező, nagyon sok boldogságot kívánok, és jó egészséget a Babának és Neked! :)
Menyasszonyi ártatlanság ja.... És aki nem vár babát menyasszonyként, az biztosan szűz és ártatlan ugye? Ilyenre már manapság senki nem figyel!
Kérdezőnek: szép a ruha! Sok boldogságot!
Először is nagyon sok boldogságot és szép időt kívánok az esküvőtök napjára. Én is terhesen mentem férjhez, fehérben, pici pocakkal (5 hónapos terhesen) és templomban. Még itt vagyok, a templom mennyezete nem szakadt ránk és a pap is jó fej volt. Nekem is járt annyi, mint más nőnek.
Szép ruha, bár lehet, hogy egy egybevarrt kényelmesebb és praktikusabb lenne. Estére már lehet hogy elcsúszik a fölső az alsótól és jobban kiemeli a pocakot. Meg lehet ugyan igazítani, de kényelmetlennek kényelmetlen marad. Kívánom, hogy ne így legyen és jól érezd magad benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!