Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a menyasszonyi ruhám? 28 hetes kismama vagyok és most szombaton fogunk össze házasodni.
Nagyon szép a ruha!
Én 21 hetesen fehérbe és templomba esküdtem, mert a férjemnek ez volt a kívánsága!
Ja és ő vette a a szűzességem az eljegyzéskor! Mégsem dőlt ránk a templom;)
tudom, hogy nem egyenlő
de a fehér ruha az ártatlanságot jelenti, vagy rosszul tudom?
"A nem szűz nem egyenlő a terhessel, könyörgöm"
nem mindegy? attól még mert nem terhes...akkor meg álszent,ha már a vallást nézzük.Isten mindent kát és tud...
a várandósak meg felvállalják...
Az ártatlanságról: ha a fehér az ártatlanság színe, akkor nagyon sok házasodó nő nem vehetné fel.
Tetszik, különösen az a tüllszerű oldalpánt. Olyan elvont, tündéres lesz tőle a ruha. Kár, h ott a két másik pánt - aminek persze, érthető a szerepe. :)
Ne OFFoljatok már, könyörgöm! Főleg az ne, aki a pokolba kívánná a terhes nőket, mert terhesen mennek férjhez... Elég legyen, ez ocsmány dolog! Húzzatok innen!!!
Kérdező: szép a ruha, bár először nekem is az jutott eszembe, hogy pocakkal ez nem lesz valami kényelmes... De ha nem villan ki, akkor jó! :)
Bocsi, off lesz, de ha a fehér szín az ártatlanság jele, akkor a szüzek sem vehetnék fel, és a terhesek sem. Tehát ilyen szempontból ugyanaz. És a papok is ebben a világban élnek, nagyon jól tudják, hogy 20000 emberből jó ha van 1, aki még szüzen áll oltár elé.
Egyébként is írta a kérdező, hogy polgári esküvő lesz, akkor meg mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!