Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a menyasszonyi ruhám? 28 hetes kismama vagyok és most szombaton fogunk össze házasodni.
2011. aug. 10. 07:47
11/41 anonim válasza:
Terhesen én sem ilyen ruhát választottam volna,bár ez függ attol hogy mekkora hasa van a nőnek.Voltunk lakodalomba és a 6honapos menyasszonyom ilyen ruha volt,nagyon nem állt jol neki.
12/41 anonim válasza:
Szép, nekem is tetszik:)
Sok boldogságot!!
13/41 anonim válasza:
Jó, hát nekem mindegy, a te életed, a te napod, neked kell hogy tetszen. Én csak egy megjegyzést tettem, mindenféle gonoszkodás, vagy hasonló nélkül.
14/41 anonim válasza:
ha nem templomi esküvő,akkor szerintem belefér...
15/41 anonim válasza:
Csak az, hogy a menyasszony ártatlanságát hivatott megjeleníteni. Egy terhes menyasszony az nem ártatlan
na mert a többi menyasszony igen....:)egyébként ugy tudom hogy a fátyolnak ez a jelentése,ha az arc le van vele takarva,de lehet rosszul tudom.
16/41 anonim válasza:
Nade azért van különbség egy terhes nő meg egy nem szűz között, nem? Kicsit fura pl a templomban nagy hassal a pap előtt...
Igen, a fátyol is erre való, meg a mirtuszkoszorú
17/41 A kérdező kommentje:
Elég vékony vagyok és kicsike a pocim:))
2011. aug. 10. 08:06
18/41 anonim válasza:
Templomban nem is lehetne tartani,ha valaki várandós...de polgárin senkit nem érdekel...
19/41 A kérdező kommentje:
Polgári lesz megnyugtatók mindenkit. Nem fogok sokkolni senkit azzal hogy oda merek állni kismamaként. vagyis remélem nem sokkolok. Nem értem miért baj ha valaki várandósan házasodik. Így jött nekünk össze.
2011. aug. 10. 08:15
20/41 anonim válasza:
Nem tudom, mit vagytok úgy oda. Én vallásos vagyok, de 20 gyerekkel a nyakamon is fehér ruhát vennék fel, mert az esküvői ruha számomra fehér!
Amúgy nagyon tetszik a ruhád, sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!