Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Dobócsokorra mennyire van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobócsokorra mennyire van szükség egy bp-i esküvőn? Ezt a hagyományt, mennyire illik követni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem arról van szó, hogy mi "illik", hanem, hogy ti mit szeretnétek. A dobó csokor nem az illik-nem illik kategóriába tartozik. Senki sem fog megszólni, ha nem lesz.
2009. ápr. 10. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Ez csak egy amerikai hülyeség.De mi nem ott vagyunk.
2009. ápr. 10. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Előzőnek: tévedsz, a "dobócsokor" magyar hülyeség. Amerikában az eredeti csokrot dobják el.
2009. ápr. 10. 18:27
 4/7 anonim válasza:
33%

Én csak javasolni tudom:D

Én úgy jártam hogy elkaptam és láss csodát azon a lagzin a párom meglepiből megkérte a kezem. Természetesen ő erre előre készült de baromi jól jött ki:D

Sztem ha esetleg mégse csináltattok nem fognak szólni érte:D kivéve aki pályázik rá:D:P

Sok boldogságot:D

2009. ápr. 10. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező. A dobócsokor egyben különbözik a rendes csokortól,hogy a virgákötő jobban rögzíti, hogy ne essenek ki a virágok "repülés" közben
2009. ápr. 10. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Igazából már két barátnőm is kérdezte, és egyből rávágtam, h nem, minek?.... kicsit furcsállották és miattuk elgondolkodtam rajta, de amúgy én nem akarok...
2009. ápr. 10. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ebben semmi furcsa sincs. Csak akkor legyen, ha akarsz. Egy kicsi, olcsó, kerek csokrot szoktak erre az alkalomra készítteti. Talán jobban jársz, ha nem mondod, hogy esküvőre kell és akkor valószínűleg olcsóbb lesz.
2009. ápr. 10. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!