Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Feleségek! Ti sírtatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti sírtatok az esküvőtökön?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, és kellemetlen volt-e, ha nem, vissza kellett-e tartanotok, vagy késztetést sem éreztetek? Pusztán kíváncsi vagyok:)
2011. aug. 5. 15:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
91%
Az előkészületzek és a zenék válogatás után minden rokon és imsrős azt mondta, hogy ott fog bőgni, és olyan rossz lesz, h ott sírnak. De szerencsére egymásban is tartották a lelket és senki nem sírt, Meghatódtak sokan és szép esküvőnk volt nagyon.. gyönyörű dalokkal, a templomban nászindulóval, stb, de én is csak a templomi szöveg alatt elérzékenyültem,.. Kicsit megremegett az addig határozott hangom, mikor a Férjem szemébe nézve megesküdtem, hogy vele élek, míg meg nem halok. Szép pillanatok voltak :) Imádom is Őt! Gyönyörű egy esküvő és a legapróbbb olcsó, vagy akár ingyenes figyelmességek, játékok, kedvesség és mindenkinek egy egy kedves mosoly teszi az egészet gyönyörűvé! Tedd oda magad aznap! Én is azthittem meghalok a végén, de még mezítláb is táncoltam hajnalig!! :) A bnőim ott nézték ülve, hogy TEEE hogy bííírod? és Majd elaludtak, pedig nem ők keltek 5:50kor! :) De mindenki jólérezte magát és szuper vooolt!!
2011. aug. 10. 12:47
 32/32 anonim ***** válasza:
91%
gyönyörű dolog:)
2012. jan. 7. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!