Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Feleségek! Ti sírtatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti sírtatok az esküvőtökön?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, és kellemetlen volt-e, ha nem, vissza kellett-e tartanotok, vagy késztetést sem éreztetek? Pusztán kíváncsi vagyok:)
2011. aug. 5. 15:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Visszafogtam magam :)

Koszorúslányok, barátnők, tesóm és szüleim sírtak helyettem :) igen, még Apum is eleresztett néhány könnycseppet, ami nagy szó!

De az eskü közben többször elcsuklott a hangom, volt, hogy szünetet kellett tartanom, az kemény volt :)

Meg a polgárin a szülőköszöntő volt nagyon megható.

2011. aug. 5. 16:08
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
nem sírtam, de csak azért nem, mert nem hagytam... :D
2011. aug. 5. 16:15
 23/32 anonim válasza:
69%
én júniusban voltam esküvőn, körülöttem mindenki sírt, én voltam az egyetlen, aki még csak nem is törölgette a szemét:))) :D
2011. aug. 5. 16:40
 24/32 anonim válasza:
84%
Én a szülőköszöntőnél sírtam. Csak a férjem szülei voltak az esküvőnkön anyukám egy agyvérzés után lábadozott a kórházban. Nagyon szar érzés volt.
2011. aug. 5. 17:12
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
Én még csak 21 éves vagyok, barátom sincs, de 1-2 hozzászóláson majdnem elpityeredtem, mert beleképzeltem magam a szituba :D Szóval tuti én is sírni fogok, ahogy magamat ismerem :)
2011. aug. 5. 17:48
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Szép volt, megható, de én nem sírtam. Csak mindenki más.
2011. aug. 5. 19:24
 27/32 anonim ***** válasza:
89%
Na, én nem nagyon bírtam tartani magam... :) Amúgy is nagyon érzékeny vagyok mióta megszületett a kisfiam, nem tudom mi lett velem, minden apróságon sírok. Mikor az anyakönyvvezetőhöz mentünk megbeszélni a dolgokat és mondta, hogy mi mi után fog történni, én már ott elkezdtem bőgni! A párommal ott magyarázkodtunk, hogy elég stresszes időszak van mögöttünk, előttünk, emiatt is érzékenyebb vagyok. A szertartáson végig fülig ért a szám, próbáltam mélyeket lélegezni, de csak folyamatosan gombóc volt a torkomban és pislogtam. Így a könnyem nem folyt az arcomon, de végig szipogtam az egészet, meg az orromat törölgettem, az elég kellemetlen volt (kifújni rendesen ugye nem nagyon lehet). A szülőköszöntőnél úgy mentem anyuhoz, hogy "ne sírjál!", de persze én is könnyeztem. Egész este rajtam volt a sírhatnék, mivel sok-sok éves álmom vált valóra. Mikor hajnalban az utolsó vendégeket búcsúztattuk, odamentem anyukámhoz, átöleltem és elkezdtem zokogni, de valami iszonyatos módon. :D Akkor jött ki rajtam a feszültség, akkor már nem érdekelt sem a sminkem, sem az, hogy ki mit gondol, nyugodtan sírhattam kedvemre....
2011. aug. 5. 20:01
 28/32 anonim ***** válasza:
43%
Én még elég messze vagyok a házasságtól, de remélhetőleg nem fogok sírni. =) Nem vagyok meghatódós fajta.
2011. aug. 5. 21:13
 29/32 anonim ***** válasza:

Utoljára az unokatestvérem esküvőjén voltam. Egész este/éjjel semmi probléma nem volt, mosolyogtam. Aztán mikor elköszöntünk és elindultunk haza, mind a 37 km-t végig bőgtem. :'D

Ha ebből indulunk ki, akkor a sajátomon is csak utána fogok sírni. Bár úgy érzem, a saját esküvőmön ordítani fogok a boldogságtól :)

2011. aug. 5. 22:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Én végig bőgtem az egész szertartást... Nagyon szeretem a férjemet,de a tudat,hogy feladtad a szabadságodat és a fiatalságodat nagyon rossz volt. Meg sírtam azért is mert az ő szülei bunkó módon meg sem jelentek,belegondoltam milyen rossz lehet neki...

Tehát én szó szerint végig bőgtem,most már csak nevetek rajta... De hála istennek nagyon jól megvagyunk :):) Hiába vesztettem el a szabadságomat :) Lassan 1 évesek leszünk

2011. aug. 6. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!