Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a leánybúcsútok?
Figyelt kérdés
Elmesélnétek mindent részletesen?Ma egy kérdés miatt kellet utána nézek valaminek és nagyon jópofa lánybúcsúkat olvastam és már azon járt az eszem,hogy majd én is ilyet szeretnék,csak aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot,mert még nagyon fiatal vagyok rá érek még ezen filozofálni :D2011. aug. 4. 12:35
1/4 anonim válasza:
Az enyém nagyon jó volt, sokan voltunk, alapozásnak iszogattunk, kaptam sok jópofa ajándékot, este pedig várt a buli része, chippendale-lel, meg minden, ahogy kell. Életem egyik legjobb élménye, főleg, mert meglepi volt, nem számítottam rá.
2/4 anonim válasza:
Első, örülök, hogy ilyen jó volt! =)
3/4 anonim válasza:
Az enyém most volt vasárnap és nagyon jól sikerült :)
4/4 A kérdező kommentje:
utolsó :
biztos nagyon jó volt :))
nekem nagyon tetszik :D
áh én is ilyen poénos lánybúcsút akarok
2011. aug. 4. 17:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!