Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért megyünk férjhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megyünk férjhez?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés ihlette most az enyémet. Egy nő írt benne arról, hogy férjnél van ugyan, aki egy szinte tökéletes férfi, de úgy adódott, hogy ő beleszeretett egy másik férfiba. Ugye mondanom sem kell cifrábbnál cifrább válaszok érkeztek, ahogy már a gyk.-n járó emberek nagy részétől megszokhattuk. Az egyik válaszoló ezt írta:

"Mikor megházasodunk nem azt ígérjük a másiknak, hogy soha nem leszünk szerelmesek másba."

Az én kérdésem az lenne, hogy a férjhez menetel kinek mit jelent? Nekem pl. azt, hogy csak és kizárólag egy olyan férfihez szeretnék hozzámenni, akibe fülig szerelmes vagyok és eszembe sem jutna más férfival kapcsolatot kialakítani. Ha erre csak mondjuk 35-40 éves koromban jövök rá, ha akkor találom meg, akkor addig nem megyek férjhez. Én az a rózsaszín-felhős típus vagyok :) Én nem praktikus okokból szeretnék férjhez menni. Hogy lehet úgy összeházasodni valakivel, hogy megadom az esetleges esélyt egy másik kapcsolatra?? Ez annyira illúzióromboló... Ha ilyesmi eszembe jut, akkor már régen rossz. "Jó, persze, legyen, hozzád megyek. De nem ígérem, hogy mindig te leszel az akit szeretni fogok". Ez az egész kb. így hangzik. Szerintem ez nagyon durva. Mit gondoltok?

2011. júl. 27. 20:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Jó kis cikk!
2011. júl. 29. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!