Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a fotósok videósok NORMÁLISAN felöltözve a lagzin?
Azért ne általánosítsunk! Egy bizonyos igényességi - no meg árbeli - szint fölött a fotósnak természetes a tisztességes ruha. A mi fotósunk fekete ingben-nadrágban volt, de másik esküvőkön is ezt tapasztaltam. (Amúgy úgy általában a szolgáltatók feketét hordanak, ahogy megfigyeltem.)
Azért az árból-honlapból-referenciaképekből látszik a fotós színvonala, és aki ad a munkájára, az általában a megjelenésére is. Egy 40 ezerért dolgozó fotósnál nem meglepő, ha nem ad magára sem, de azért az igazán jó képek ennek duplájánál kezdődnek, és ezek a minőségi fotósok mindenre adnak, a külsejükre is. Enélkül esélyük sem lenne megnyerni azt a réteget, akik meg is tudják őket fizetni. Ez oda-vissza működik. ;)
Na igen ha nem valami bóvli fotóst bérelnek fel, akkor fel lesz öltözve rendesen, addig meg ne panaszkodjunk.
Olcsó húsnak híg a leve....
Igazad van!
Én múlt7en voltam esküvőn, de ott nem a fotós, hanem a zenészek voltak kirivóan felöltözve: rossz, szakadt farmer és kord ingben voltak... Hát én is kiakadtam rendesen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!