Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nincsenek a fotósok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek a fotósok videósok NORMÁLISAN felöltözve a lagzin?

Figyelt kérdés
Legalább egy normális nadrág meg egy inggel szerintem megtisztelhetnék az ifjú párt...
2011. júl. 27. 18:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne általánosítsunk! Egy bizonyos igényességi - no meg árbeli - szint fölött a fotósnak természetes a tisztességes ruha. A mi fotósunk fekete ingben-nadrágban volt, de másik esküvőkön is ezt tapasztaltam. (Amúgy úgy általában a szolgáltatók feketét hordanak, ahogy megfigyeltem.)

Azért az árból-honlapból-referenciaképekből látszik a fotós színvonala, és aki ad a munkájára, az általában a megjelenésére is. Egy 40 ezerért dolgozó fotósnál nem meglepő, ha nem ad magára sem, de azért az igazán jó képek ennek duplájánál kezdődnek, és ezek a minőségi fotósok mindenre adnak, a külsejükre is. Enélkül esélyük sem lenne megnyerni azt a réteget, akik meg is tudják őket fizetni. Ez oda-vissza működik. ;)

2011. júl. 27. 20:04
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

Na igen ha nem valami bóvli fotóst bérelnek fel, akkor fel lesz öltözve rendesen, addig meg ne panaszkodjunk.

Olcsó húsnak híg a leve....

2011. júl. 27. 20:27
 23/24 anonim válasza:

Igazad van!

Én múlt7en voltam esküvőn, de ott nem a fotós, hanem a zenészek voltak kirivóan felöltözve: rossz, szakadt farmer és kord ingben voltak... Hát én is kiakadtam rendesen:(

2011. júl. 27. 21:18
 24/24 anonim ***** válasza:
hát jól kell fotóst választani:D nekünk egyszerű dolgunk lesz: párom testvére lesz a fotós:P
2011. júl. 28. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!