Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a fotósok videósok NORMÁLISAN
felöltözve a lagzin?
Mert bunkók. Normális fotós felöltözik rendesen.
Érdekes, például a Zeneakadémián vagy a MüPában a székpakolók is normálisan öltöznek. Fekete cipő/bakancs és nadrág (általában farmer), fehér vagy fekete ing. Semmivel nem kényelmetlenebb, mint a hawaii mintás, csak éppen normálisan néz ki.
Más kérdés, hogy az ifjú párnak szerintem van lehetősége azt mondani a fotósnak, hogy legyen szíves alkalomhoz illőek felöltözni. Biztos, ami biztos.
2011. júl. 27. 19:06
megkérheted némi plusz pénzért,hogy öltözzön fel,de az a minőségen fog rontani...fogalmad sincs,milyen borzalmasan megerőltető,hogy órákon keresztül minden pillanatra koncentrálnia kell,kerülgetni a rengeteg hülye birkát,aki beleáll a kamerába és b*szik arrébbmenni,meg belebeszél meg köhög a kamera mellett a ceremóniába és semmit nem hallani tőle és akkor maradjon nyugott,álljon mozdulatlanul órákon keresztül és ne stresszelje magát,mert beremeg a keze...és ezt még neki otthon meg is kell vágni,amihez elengedhetetlen a jó minőségű nyersanyag,ha nézhető esküvői videót akarsz...amúgy meg ha profi,akkor kizárt dolog,hogy bennelegyen bármelyik képben,hacsak nem egy rokon csinálta képről beszélsz..az a rokon meg magára vessen,miért nem fél méterrel arrébb csinálta a képet...
2011. júl. 27. 19:12
meg amúgy az is érdekes egy esküvő, ahol az a legfontosabb, hogy mi van a fotóson..
2011. júl. 27. 19:14
14/24 A kérdező kommentje:
Én is sajnos múlthéten tapasztaltam ezt a dolgot.
Tavaly nyáron is voltunk lagzin akkor is ezt láttam.
Nem általánosítok csak sajna ez a tapasztalat.
Biztos van olyan fotós aki az alkalomhoz illően öltözködik.
"Hogy lenne a fényképen, ha ő elvileg a gép mögött van...?"
Úgy hogy nem csak a fotós fotózik hanem a vendégek is vagy rosszul mondom?
Plusz van még videós is a videóba is "belelóghat"
15/24 A kérdező kommentje:
A többi fotós aki megtiszteli az ifjú párt az rossz képet csinál vagy rosszabbat???
Ez meg se próbáld bemesélni.......
Szerintem meg az ifjú pár tojik arra, hogy miben van a fotós, ha meg foglalkoztatja őket, akkor meg eléggé egy elfuserált pár, hogy ezen fenn akadnak életük állítólag legboldogabb napján.
2011. júl. 27. 19:18
Felőlem piros tangában is rázhatná, ha jó képeket csinál.
2011. júl. 27. 19:22
Azt azért elmondhatná valaki, mennyivel kényelmetlenebb egy egyszínű nadrág egy hawaii mintásnál. Vagy egy rövidujjú ing egy izompólónál...
2011. júl. 27. 19:46
Nem hiszem el, hogy annyira megerőltető egy fotósnak, hogy felvegyen egy világos inget, egy sötét nadrágot és egy fekete cipőt. Általában amúgy is elég jól meg van fizetve egy fotós. Szerintem is igénytelenség, ha nem öltözik föl. Persze, hogy ez a munkája, ő most éppen dolgozik, de a munkájának része, hogy jelen van, ha ketten fotóznak, akkor rajta lehet a képeken, de úgy általában is béna összhatást kelt, ha megy a nagy szertartás, aztán valaki meg mintha most jött volna be az utcáról.
2011. júl. 27. 19:46
20/24 A kérdező kommentje:
A papnak vajon kényelmes a ruhája?
Össze tudná adni a párt rövidnadrágban is, csak az hogy néz ki?
nem?
Kapcsolódó kérdések: