Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Többi lent.

Figyelt kérdés

A szüleim 6 éves koromban elváltak.

Az apámmal már jó pár éve nem találkoztam, fél évente egyszer felhív, megkérdezi, hogy hogy vagyok, lecsesz, hogy sosem keresem és elköszön...(Nagyon csúnya dolgot tett velem, amit nem akarok részletezni, ezért nem keresem)

Most lesz az esküvőnk(de csak polgári(szülők, nagyszülők, testvérek, tanúk), mert jön a baba, jövőre pedig rendes nagy esküvő) édesanyám azt mondta, hogy hívjam meg ide is és oda is majd(pedig anyával is csúnya dolgokat tett, de azt mondja, hogy "mégis csak az apád"..). Szerintem el sem fognak jönni, na de ha eljönnek....(van egy felesége és a nőnek egy lánya) Én szeretnék virágot adni az édesanyámnak, nagypapámnak(sajnos már csak ő él, apám apukáját nem ismerem(egyszer láttam 4 évesen)és az ő anyukája sem él már). Neki is illik ilyen esetben virágot adni, ha eljön?? Én nem nagyon akarok, hiszen 6 éves koromig nevelt, utána tönkretette a gyerekkorom, majd az életem, viszont az apám... Ti adnátok neki? Ha igen, ha nem, miért?

2011. júl. 25. 12:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hívnám meg. Csak elrontaná az esküvőt, a kedvedet, aggódhatnál, hogy beszól-e valamit. Nem nevelt, nem gondoskodott rólad, hanem tönkretette a gyerekkorodat. Szerintem ne az esküvőn rendezzétek a dolgot vele.

Egyébként meg a megbocsátást nem lehet erőltetni! Hogyan? Ha pl. molesztálta, hogyan bocsásson meg? Attól még, hogy kimondja, hogy nem haragszik, az érzelmeit befolyásolja ez a tett. Én azt mondom, hogy bár nem tudom, mi történt, te dolgozd fel az eseményeket, a megbocsátást meg hagyd Istenre, az ő dolga.

2011. júl. 25. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne olyan Isten, nem lenne olyan ember, aki rábeszélne arra, hogy meghívjam az apámat az esküvőmre. Mi is "rosszul" váltunk el.
2011. júl. 25. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Szerintem én sem hívom meg.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.:)

2011. júl. 26. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézd, ez a Te napod. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad... És biztos vagyok benne, hogyha meglátnád apádat, akkor minden lennél, csak boldog nem. Engem pl. már akkor ver a víz, ha elmegyek azelőtt a ház előtt, ami előtt lakik, vagy olyan gyártmányú és színű autót látok, mint amilyen az övé...
2011. júl. 26. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!