Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen, ha túl sok a koszorúslány?
egy előbbi kérdésben írtam már, hogy 9 lányom lesz, ott leírtam azt is, miért, majd belinkelem.
Szóval arra gondoltam, hogy a 9 lányzóból csak 4nek lenne egyforma ruhája. Lesz két kislány, 5-6 évesek, nekik egyforma lenne, és két barátnőm, 21 évesek, nekik is egyforma.
A másik öt lánynak meg mondanám, hogy a dekor ezüst-bordó színű lesz, ha gondolják, öltözhetnek hozzá, de nem kötelező, vegyenek fel olyat, ami nekik tetszik
a rendes, délelőtti fotózáson ott lenne a két pici meg a két bnőm, a többiekről meg a két szertartás közt, és azok után készülne pár kép, valamint a csoportképek.
A szertartásokra nézve, a polgárin mindenki vonulna előttünk (hogy azért a rendes koszorúslány-szerepek is megmaradjanak), de a templomban csak a két pici ( ők együtt lesznek, egy pár), valamint az egyik nagy koszorús-pár. A másik nagy k.-pár majd minket kísér.
Ez így kivitelezhető?
Hogy csináljam meg, hogy ne legyen túl sok a 9 lány?
"Hogy legyen, ha túl sok a koszorúslány?"
Két esküvő!!
Mi ez, hogy "rossz helyen császkál néhány vendég"?!
A lakodalmas menet rendje: elől a vőfély, utána a koszorúsok (azok a fiatal vendégek, akik nem házasok), ezek után az ifjú pár a násznagyokkal, utánuk a többi vendég, a menet végén a szülők, és utánuk - ha vannak - a zenészek.
Nem csak az egyformába öltözött lányok koszorúslányok!
na igen, persze, úgy a szép.
de sajnos nem tudok 9 ruhát kifizetni, az előző kérdésben, meg sok mindenhol olvastam már, hogy ha megmondom, milyen legyen a szín, bunkóság, ha nem fizetem ki
hogyne, hogy úgy a szép, nekem is úgy tetszene, viszont nincs plusz 50 ezrem ruhára...
akkor most mit tegyek???
Nálunk mindenki maga fizeti a ruháját, de a menyasszony megmondta, hogy lilát szeretne.
Kész.
Te vagy a menyasszony, mondd meg, hogy milyet szeretnél.
Ez nem bunkóság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!