Milyen sminkem legyen a lila koszorúslány ruhámhoz? Ha az is lila az nem túl sok?
Kb ilyen színű a ruha csak nyílván másmilyen és kicsit más anyagból... [link]
A szemfesték is lehet lila? De ugyanolyan vagy sötétebb vagy világosabb a ruhánál? Nincs sok tapasztalatom a sminkben..:D
hány éves vagy?
azt tudni kéne.. :)illetve hogy milyen színű a hajad, a szemed és h milyen a bőrtónusod :)
első vagyok. akkor próbálok leírni neked egy komplett sminket :)
1. az arcodra kenj színezett krémet, van kimondottan problémás bőrre való. ez késleltet(het)i a zsírosodást. vagy alapozó is jó, bár én inkább a színezett krém híve vagyok :)
2. utána púderezd le az arcod. ettől nem fog zsírosodni a bőröd, mert mattítja :)
3. szerintem szép lenne, ha tussal húznád ki a szemed, de mivel írtad, hogy tapasztalan vagy, lehet nem sikerülne szépen. ebben az esetben a ruhánál egy kicsit sötétebb lilát használj, de ne túl sötétet!
először a szemed húzd ki alul felül fekete szemceruzával. utána fest ki a szemhéjad a lila szemfestékkel. fesd ki a szempilláid.
3.mivel a szemed lesz a hangsúlyosabb, az ajkaidra vagy semleges színű ajakápolót, vagy átlátszó szájfényt tegyél.
remélem segítettem, és tetszik az ötlet. :)
L/18
megint én vagyok *.*
az elején én is ügyetlen voltam, aztán belejöttem.
néha én festem ki bnőm is, mert szerinte szebben tudom kihúzni a szemét tussal ;)
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!